ΠΑΝΑΓΗ: "Νιώθω αδικημένος, ξέρω ότι δεν τον βρήκα"

Διαβάστε όσα είπε στη PrimeTel μετά το τέλος του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Κωνσταντίνος Παναγή. 

*Ο Παναγή αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στη φάση των τελευταίων λεπτών... 

“Μίλησα με τον διαιτητή, είδε φάουλ, μπορεί να ήταν… Εγώ νομίζω δεν ήταν, δεν βρήκα τον παίκτη, βρήκα καθαρά μπάλα. Ήταν απόφαση του διαιτητή. Μιλήσαμε, μου είπε ο κανονισμός αυτό λέει, απευθείας κόκκινη. Τι να κάνουμε…”

“Νιώθω αδικημένος, ξέρω ότι δεν τον βρήκα. Στο βίντεο βλέπω ότι πήρα μπάλα. Τώρα η απόφαση του διαιτητή… δεν ξέρω, τι να σας πω” 

Όσον αφορά το παιχνίδι: “Πρώτα να συγχαρώ τον Τζόρντι για το υπέροχο γκολ. Στο πρώτο μέρος ελέγξαμε το παιχνίδι. Στο 2ο μέρος ήμασταν άτυχοι με τις αλλαγές. Άλλαξαν τα πλάνα του προπονητή μας. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε μπάλα, να κάνουμε τις δικές μας φάσεις. Ήρθε το 1-1, χάσαμε τον έλεγχο. Μετά το παλέψαμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Νίκησε αυτός που έβαλε τα περισσότερα γκολ” 

“Εγώ πιστεύω πολύ στην ομάδα. Ο προπονητής είναι πολύ καλός και μας βοηθά όλους. Σίγουρα χρειαζόμαστε πόντους. Θα ναι δύσκολη η συνέχεια. Το μόνο που έμεινε είναι να πιστέψουμε στην ομάδα. Με το να είμαστε αρνητικοί και να νιώθουμε ότι δεν είμαστε καλοί δεν αλλάζει κάτι. Πρέπει να είμαστε θετικοί, να πιστέψουμε στην ομάδα και στους εαυτούς μας”

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ