ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ όταν έρχεται απ' τον αντίπαλο...

Για ένα ακόμη ντέρμπι απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, η Ομόνοια δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει την νίκη γνωρίζοντας την 13η σερί της ήττα από τον... αιώνιο αντίπαλο.

Αν και στο πρώτο μέρος είχε καλή εικόνα και έδειχνε ότι μπορούσε να... σπάσει την κατάρα, εντούτοις στην επανάληψη λίγο οι αναγκαστικές αλλαγές και λίγο η ατομική ποιότητα των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ, έφεραν την ανατροπή.

Για μια ομάδα όπως η Ομόνοια, δεν μπορεί να είναι παρήγορο η οποιαδήποτε θετική εικόνα σε μια ήττα. Όταν όμως τα θετικά σχόλια έρχονται από τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας, τότε αποκτούν διαφορετική βαρύτητα.

Ο Πάολο Τραμεντζάνι στην διάσκεψη Τύπου του ντέρμπι αναφερόμενος στην παρουσία των "πρασίνων" ανέφερε:

"Παίξαμε πολύ καλύτερα αλλά και η Ομόνοια ήταν πολύ καλύτερη. Μας έκλεισε τους χώρους. Είχαμε δυσκολίες στο να χτίσουμε το παιχνίδι. Η Ομόνοια έβγαινε πολύ γρήγορα στις αντεπιθέσεις. Σήμερα βάλαμε τον Ζαχίντ σε άλλη θέση για να βοηθήσει τον Μούσα και τον Νατέλ. Στο πρώτο μέρος δεν βγήκε, στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλύτεροι. Θέλω να συγχαρώ την Ομόνοια που κατάφερε να αλλάξει το σύστημα με τόση επιτυχία. Δεν είναι εύκολο πράγμα…"