Ενοχλήθηκε και γι' αυτό!

Μίλησε έξω απ΄τα δόντια ο Γιάννης Αναστασίου στη δημοσιογραφική του "Τάσος Μάρκου".

Ο Ελλαδίτης ήταν φανερά απογοητευμένος από την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του καθώς και την ισοφάριση των "βυσσινί".

Απόλυτα σωστός για το θέμα της νοοτροπίας αφού είδε ξανά και ξανά το προβάδισμα να μην προφυλάσσεται και οι "πράσινοι" να "πετάνε" την συνολική τους προσπάθεια στα σκουπίδια.

Εκτός από το θέμα της νοοτροπίας ο Αναστασίου εκνευρίστηκε και για τον τρόπο που ήρθε το γκολ του αντίπαλου. Όπως δήλωσε εκείνη τη στιγμή το να δέχεσαι γκολ από κόρνερ σε τέτοιο χρονικό σημείο είναι ανεπίτρεπτο.

Μάλιστα ο 45χρονος τεχνικός πριν από την εκτέλεση του κόρνερ που προήλθε το γκολ του Ενόχ, είχε ενισχύσει την ομάδα του σε ύψος περνώντας τον Ενρίκες αλλά ο Μεξικανός όχι μόνο δεν βοήθησε στο στημένο, "έχασε" και τον ποδοσφαιριστή του με αποτέλεσμα να έρθει η ισοφάριση.