Διαβάστε τι δήλωσε στην κάμερα της Primetel ο Αντρέας Δημητρίου μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα. Ο Ε.Τ της Ομόνοιας εξέφρασε τα παράπονα των "πρασίνων" για την διαιτησία.
Αναλυτικά:
"Είναι κρίμα για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές σήμερα. Τουλάχιστον μέχρι το 1-1 κυριαρχήσαμε στο γήπεδο. Πετύχαμε ένα τέρμα θα μπορούσαμε και για άλλα. Δυστυχώς στην πρώτη φάση που έκανε ο Απόλλωνας δεχτήκαμε το γκολ. Πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από την παρουσία κυρίως των δύο διαιτητών, του κυρίου Σωτηρίου και του κυρίου Λαζάρου. Ο κύριος Σωτηρίου για άλλο ένα παιχνίδι της Ομόνοιας δεν μπόρεσε να ήταν δίκαιος στο γήπεδο και η συνολική του παρουσία έκρινε το τελικό αποτέλεσμα"
"Ο κύριος Λαζάρου δεν μπόρεσε να δει το οφσάιντ από το οποίο ήρθε το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα. Με τον κύριο Σωτηρίου δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε σοβαρά προβλήματα. Και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ όπου και πάλι η παρουσία του δεν μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιη. Δεν είχαμε κάνει αναφορά μέχρι στιγμής στην διαιτησία. Πέρασαν 16 παιχνίδια και δεν θέλουμε αυτή μας η στάση που είχε ως κύριο στόχο να βοηθήσει το κυπριακό ποδόσφαιρο, θεωρηθεί ως αδυναμία. Στο προηγούμενο παιχνίδι είχαμε καθαρό πέναλτι που δεν μας δόθηκε. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα χέρι μέσα στην περιοχή θα μπορούσε να γίνει το 1-1 δεν δόθηκε. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα"
"Εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε το κυπριακό ποδόσφαιρο και λυπούμαστε πραγματικά για την εικόνα με τις άδειες κερκίδες. Τα δικά μας τα λάθη θα τα δούμε. Ο προπονητής έχει τοποθετηθεί πολύ ξεκάθαρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Από εκεί και πέρα δυστυχώς ο κύριος Σωτηρίου ας ρωτήσει τον εαυτό του αν έκανε καλή διαιτησία και αν ήταν δίκαιος"
"Αυτό που θέλουμε είναι ο συγκεκριμένος διαιτητής να απαντήσει στον εαυτό του κύρια εάν νιώθει ότι η διαιτησία του σήμερα και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ ήταν δίκαια απέναντι στην Ομόνοια. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει"
"Η παρουσία των διαιτητών έχει καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα"
Για τον επαναληπτικό του κυπέλλου: "Το 1-0 είναι δύσκολο αποτέλεσμα να ανατραπεί. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο. Φαίνεται ότι η ομάδα βελτιώνεται αυτό είναι ξεκάθαρο. Θα παλεύουμε όλα τα παιχνίδια μας. Θα παλέψουμε το κάθε δευτερόλεπτο για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε το παιχνίδι. Έδειξε η ομάδα ότι μπορεί. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί και να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι"
Για την ενίσχυση:"Γίνεται αρκετή δουλειά. Μόλις βρούμε αυτό που θέλουμε και συμφωνήσουμε θα κάνουμε την τέταρτη μεταγραφή. Εάν δεν βρούμε αυτό που θέλουμε δεν θα κάνουμε μεταγραφή"
