Γι' αυτό ο Μαρίνος ΔΕΝ πρέπει να ανησυχεί...

Το πιο δύσκολο κομμάτι για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε μια μεγάλη ομάδα, δεν είναι να αγωνιστεί.

Το πιο δύσκολο είναι να μπορέσει να πείσει τον προπονητή του ότι αξίζει μιας ευκαιρίας και όταν αυτή του δοθεί, να την… αρπάξει απ’ τα μαλλιά! Όταν συμβεί αυτό, τότε είναι σχεδόν αδύνατο να αδικηθεί, ειδικά από έναν προπονητή που έχει αποδείξει στην καριέρα του ότι του αρέσει να δουλεύει και να αναδεικνύει νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Όλα τα πιο πάνω ανήκουν στην Ομόνοια, τον Μαρίνο Τζιωνή και τον Γιάννη Αναστασίου. Ο Ελλαδίτης τεχνικός έδειξε ότι υπολογίζει αρκετά στον 17χρονο άσο, ο οποίος στο ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα κόντρα στην ΕΝΠ ήταν εξαιρετικός, ανάμεσα στους κορυφαίους της ομάδας του.

Δεδομένα θα είχε ξανά ευκαιρίες και θα… γράψει αρκετές συμμετοχές, αφού είναι ότι πιο ωραίο για μια ομάδα να βλέπει έναν 17άρη από τα… σπλάχνα της να ξεπετάγεται και να δείχνει ικανός να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα.

Ο Αναστασίου του έδωσε ένα 40λεπτο σαν αλλαγή κόντρα στην ΑΕΚ και στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Απόλλωνα τον ξεκίνησε εκ νέου βασικό, με τον Μαρίνο να σκοράρει και το πρώτο του γκολ με το «τριφύλλι».

Μπορεί οι μεταγραφές που έγιναν μέχρι στιγμής να είναι με ποδοσφαιριστές από τον μεσοεπιθετικό χώρο, εκεί που αγωνίζεται ο Τζιωνής, ωστόσο ο μικρός δεν θα πρέπει να ανησυχεί για τον χρόνο του αφού στο σύντομο που αγωνίστηκε φρόντισε να αποδείξει ότι αξίζει περεταίρω εύκαιρών και όχι… εξαφάνισης.