ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: "Μπορούν να βρίζουν εμένα, απαιτώ σεβασμό για τους παίκτες"

Διαβάστε όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου. 

“Μετά το σκορ του πρώτου αγώνα ξέραμε ότι απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα θα ήταν δύσκολο. Για μας ήταν πολύ σημαντικό να καταφέρουμε να μείνουμε στο παιχνίδι σε όλη του τη διάρκεια και ανάλογα με την εξέλιξη να ρισκάραμε λίγο παραπάνω. Δημιουργήσαμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Στο ποδόσφαιρο θέλεις και τύχη την οποία εμείς δεν είχαμε. Ένα σουτ που κόντραρε του Απόλλωνα, πήγε η μπάλα στα δίκτυα. Αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε σ΄αυτή την ομάδα είναι ένα χαρακτήρα ότι δεν δέχεται να χάσει. Δεν είναι εύκολο. Για μας που δουλεύουμε μέσα ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο να αλλάξεις νοοτροπία. Ειδικότερα στη μέση της σεζόν. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου, για την προσπάθεια που κάνουν για να αλλάξουν κάποια πράγματα που δεν υπήρχαν πριν. Υπάρχουν μεταπτώσεις, ξέρουμε τις αδυναμίες μας δεν είμαστε χαζοί. Υπάρχουν άνθρωποι στην κερκίδα που για μένα είναι σημαντικό να έρχονται στο γήπεδο και να βοηθούν την ομάδα. Αν υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται να βγάλουν απωθημένα στο γήπεδο τους ευχαριστούμε πολύ αλλά δεν τους θέλουμε. Αν θέλουν να στηρίξουν τους θέλουμε μαζί. Όσοι πιστεύουν στην ομάδα τους θέλουμε κοντά μας. Αν έρχονται να στηρίξουν την ομάδα και την προσπάθεια που κάνουν. Μπορούν κάθε παιχνίδι να βρίζουν εμένα, να με αποδοκιμάζουν αλλά τουλάχιστον για τα παιδιά θέλω και απαιτώ περισσότερο σεβασμό. Υπάρχουν προβλήματα τα οποία ο κόσμος δεν ξέρει. Εάν κάποιος παίκτης είναι φορτωμένος. Ο κόσμος δεν ξέρει αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε ιατρικό ρεπόρτ. Προσπαθούμε να τους έχουμε όλους υγιείς. Αυτός είναι ο στόχος. Τα παιδιά προσπαθούν πάρα πολύ”

“Ο Ντάρμπισαϊαρ έχει κάποιο τράβηγμα στην γάμπα. Δεν θα είναι έτοιμος στο Σάββατο, αυτό φαντάζομαι τουλάχιστον. Όλη μας η προσοχή είναι στο πρωτάθλημα”

“Θαύματα δεν γίνονται στο ποδόσφαιρο. Να πατάμε ένα κουμπί και να λέμε τρέξε, πήδα, βάλε γκολ, κάνε άμυνα. Δεν είναι εύκολο γιατί έχει να κάνει με τον καθένα ατομικά και σύνολο. Είναι πράγματα μέσα στο παιχνίδι που δεν μπορείς να ελέγξεις. Κάποια αποτελέσματα δεν τα διαχειριστίκαμε σωστά. Προσπαθώ να μάθω τους ποδοσφαιριστές μου, τα χούγια του καθενός. Πως μπορεί να λειτουργήσει κάτω από πίεση. Κάποια πράγματα θέλουν χρόνο”

Για τους τρεις… νέους: “Φάνηκε ότι είναι καλά. Ξέραμε ότι είναι δύσκολο να παίξουν και οι τρεις γιατί υπήρχε και το ενδεχόμενο της παράτασης αλλά μερικές φορές πρέπει να ρισκάρεις στη ζωή. Και οι τρεις μπορούσαν να παίξουν για 70-75 λεπτά ανάλογα με την ένταση του αγώνα. Ο Κολοβός είχε κάποιες κράμπες”

Για το αν θα γίνει μεταγραφή: “Όπως είπα πριν υπάρχουν αδυναμίες. Προσπαθούμε να δούμε αν υπάρχει άμεση ανάγκη κάπου” 

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ