ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ''Είμαστε αναγκασμένοι να πάμε στην επόμενη μέρα''

Διαβάστε τι δήλωσε στην κάμερα της  Primetel μετά την λήξη του επαναληπτικού με τον Απόλλωνα o εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Αντρέας Δημητρίου. 

''Όσο αφορά το σημερινό παιχνίδι, ο προπονητής έχει μιλήσει για το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα. Στην εξίσωση βάζουμε τις κραυγαλέες ευκαιρίες του πρώτου αγώνα συν κάποιες που χάθηκαν σήμερα. Πρέπει να γυρίσουμε στην επόμενη μέρα. Έχουμε έξι παιχνίδια και το καθένα ξεχωριστά πρέπει να πάμε να το κερδίσουμε για να μπούμε εξάδα. Δεν έχουμε μέρες να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι όπως και ο αντίπαλος όμως επιβάλλεται να το κερδίσουμε''.

Για τους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η ομάδα: ''Είναι γεγονός ότι έχουμε προβλήματα για διάφορους λόγους. Και στο σημερινό παιχνίδι κάναμε μια αλλαγή νωρίς. Θα μπορούσαμε να την χρησιμοποιήσουμε μέσα στο παιχνίδι. Είναι μέσα στο παιχνίδι αυτά. Κάποια προέκυψαν για άλλους λόγους που αναλύθηκαν πολλές φορές. Προσπαθούμε να φτιάξουμε τις συνθήκες για να αποφεύγουμε μυϊκούς τραυματισμούς και νομίζω έχει γίνει καλή δουλειά. Υπάρχουν οι επιλογές για το Σάββατο για να φτιάξουμε μια ομάδα και να κερδίσουμε το παιχνίδι''.

Για τη συνέχεια είπε: ''Είμαστε αναγκασμένοι να πάμε στην επόμενη μέρα για να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα''.