Δικαίωμα στο όνειρο δίνει η νίκη... ΜΟΝΟ

Στην Ομόνοια παρουσιάζονται αποφασισμένοι να επικρατήσουν της Νέας Σαλαμίνας μένοντας σε τροχιά… εξάδας.

Γνωρίζουν ότι σε περίπτωση ήττας τα πράγματα θα δυσκολέψουν πάρα πολύ. Ο στόχος του κυπέλλου χάθηκε επομένως το τριφύλλι έχει ως μοναδική διέξοδο προς την Ευρώπη την είσοδο στην εξάδα και... βλέπουμε.

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα και για την ώρα δεν εξαρτώνται από τους πράσινους. Μια σειρά από θετικά αποτελέσματα ωστόσο, (ξεκινώντας από το παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα) μπορούν να τα κάνουν λίγο πιο εύκολα. 

Ο Γιάννης Αναστασίου μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα ήταν έντονος ζητώντας μεταξύ άλλων σεβασμό για την προσπάθεια που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές του. 

Η πραγματικότητα είναι πως κι΄αυτός προσπαθεί να αλλάξει κάποια πράγματα περισσότερο στην ψυχολογία και την νοοτροπία. Σε συνδυασμό με το 100% που θέλει από κάθε ποδοσφαιριστή του ο Ελλαδίτης τίθεται αντιμέτωπος με την πίεση που έτσι κι αλλιώς υπάρχει μετά από μια ακόμα κακή χρονιά. 

Επειδή όμως δεν υπάρχει άλλη επιλογή πέραν από το να δει η Ομόνοια την συνέχεια, αυτός και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται να ξεκινήσουν από το παιχνίδι με τους ερυθρόλεκους στο ΓΣΠ, ένα νικηφόρο σερί το οποίο θα επιστρέψει στην Ομόνοια ουσιαστικά… να δει την συνέχεια με πιο θετικό μάτι.

*Φώτο Kerkida.net