Η λεπτομέρεια που φανερώνει την ΠΟΙΟΤΗΤΑ του

Έχοντας δύο γκολ και μία ασίστ, ο Δημήτρης Κολοβός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης που σημείωσε η Ομόνοια κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα.

Όπως αναμενόταν, ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός κέντρισε πάνω του τα περισσότερα βλέμματα και αποκόμισε τα περισσότερα θετικά σχόλια.

Το σημείο που ξεχώρισε και φανέρωσε την ποιότητά του, ήταν ένα συγκεκριμένο και… εμφανίστηκε και στα τρία γκολ της ομάδας του. Τόσο στα δύο γκολ που σημείωσε όσο και σε αυτό που έδωσε την ασίστ στον Ραμίρεζ, ο Κολοβός υποδεχόμενος την μπάλα εντός περιοχής, κοντρόλαρε, έκανε προσποιήσεις, την έφερε στο κατάλληλο σημείο για να σκοράρει/να δώσει ασίστ.

Δεν ήταν περιπτώσεις που όπως του ήρθε η μπάλα πλάσαρε. Ήταν περιπτώσεις που όταν έγινε κάτοχος της μπάλας, ήταν περιτριγυρισμένος από αμυντικούς, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να ελιχθεί σωστά και να ενεργήσει με ουσία.

Ο τρόπος και η άνεση με την οποία χειρίστηκε και στις τρεις περιπτώσεις την μπάλα σε λίγα τετραγωνικά μέτρα και με τους αντιπάλους να τον πιέζουν, αποδεικνύουν το πόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής είναι και το πόσο κερδισμένη μπορεί να είναι η Ομόνοια με την απόκτησή του.