ΜΑΥΡΙΑΣ: "Τα πράγματα είναι πολύ οργανωμένα στην Ομόνοια"

Ο Χάρης Μαυρίας μίλησε στο περιοδικό του αγώνα με τη Δόξα και αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι, την πίεση που υπάρχει σε μία μεγάλη ομάδα όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά και στη δική του παρουσία.

Άλλο ένα κρίσιμο παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ, με περιθώρια για απώλειες να μην υπάρχουν. Πώς το προσεγγίζετε; «Το παιχνίδι με τη Δόξα είναι παρά πολύ κρίσιμο για εμάς. Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, η νίκη είναι μονόδρομος. Από το πρώτο λεπτό του αγώνα πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι να κερδισουμε το παιχνίδι δίχως να αφήσουμε περιθώρια στον αντίπαλο».

Πού πιστεύεις ότι κρίνονται τέτοια παιχνίδια; «Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στη συγκέντρωση και στην αποφασιστικότητα που θα δείξουμε. Πρέπει μέσα στο γήπεδο να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή. Πέρα από αυτό, ο καθένας ξεχωριστά πρέπει να δώσει και τη ψυχή του».

Η πίεση για νικηφόρα αποτελέσματα πώς σας επηρεάζει; «Η πίεση είναι καθημερινός παράγοντας ενός ποδοσφαιριστή και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Όταν βρίσκεσαι σε μια ομάδα όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ,
σε κάθε παιχνίδι πρέπει να διεκδικείς τη νίκη και αυτό θα κάνουμε στα υπόλοιπα τρία ματς της κανονικής
περιόδου».

Πώς σχολιάζεις τη μέχρι στιγμής παρουσία σου; «Προσπαθώ σε κάθε αγώνα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και θεωρώ ότι έχω πολλά να δώσω ακόμα. Παιχνίδι με παιχνίδι νιώθω καλύτερα».

Έχεις προσαρμοστεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ; Πώς σου φαίνεται το νέο σου περιβάλλον; «Προσαρμόστηκα κατευθείαν διότι οι άνθρωποι της διοίκησης, οι συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο με έκαναν να νιώσω αμέσως οικεία. Τα πράγματα είναι πολύ οργανωμένα στην ομάδα και είναι ένα περιβάλλον κατάλληλο ώστε ένας ποδοσφαιριστής να βγάλει το 100% των δυνατοτήτων του».