"Βελτιωνόμαστε... ένα χαζό λάθος λόγω δικής μας απόφασης/ΤΡΙΑ στοιχεία με ΑΝΟ"

Δηλώσεις στην κάμερα της Ομόνοιας παραχώρησε ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο Ελλαδίτης προπονητής των «πρασίνων» μίλησε για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ανόρθωση...

Αναλυτικά:

"Η φιλοσοφία η δικιά μας παραμένει σε κάθε παιχνίδι να έχουμε ως στόχο τη νίκη και προσπαθούμε από την αρχή να πιέσουμε τον αντίπαλο ψηλά, να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι με διαφορετικές συνθήκες αλλά δεν είμαστε η ομάδα που θα μπούμε και θα παίζουμε άμυνα και θα περιμένουμε τον αντίπαλο. Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, που προσπαθεί να πιέσει, που θέλει να δημιουργήσει φάσεις μπροστά. Βελτιωνόμαστε στο επιθετικό κομμάτι, βάζουμε γκολ, δημιουργούμε φάσεις αλλά δεν τις τελειώνουμε όπως πρέπει. Το καλό όμως είναι ότι τις δημιουργούμε. Πριν δεν το κάναμε αυτό. Σε αυτό έχουμε μια βελτίωση ως ομάδα. Σίγουρα όμως πρέπει να αποκτήσουμε περισσότερη ισορροπία γιατί δεχόμαστε και δίνουμε πολύ εύκολα γκολ και στο επίπεδο που είμαστε νομίζω πως στο επίπεδο που είμαστε είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης και οι αποφάσεις που παίρνουμε δεν βοηθούν την ομάδα και αδικούμε τους εαυτούς μας. Κάνουμε ένα χαζό λάθος και δίνουμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να προηγηθεί ή να ισοφαρίσει ή να μας δημιουργήσει προβλήματα. Δεν κάνουν κάτι εξαιρετικό αλλά η απόφαση μας εκείνη τη στιγμή είναι εντελώς λανθασμένη".

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση:

"Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στην αποτελεσματικότητα και την αποφασιστικότητα. Αυτά είναι δυο πράγματα που είναι πολύ σημαντικά σε κάθε παιχνίδι. Το κυριότερο όμως είναι η πειθαρχία στο τακτικό κομμάτι. Νομίζω πως αυτά τα στοιχεία όταν τα έχεις θα έχεις και το πάνω χέρι για τη νίκη."

Για το φιλικό μεσοβδόμαδα και την απόδοση των νεαρών...

"Η εικόνα των παιδιών ήταν αρκετά καλή. Υπάρχουν αρκετά ταλέντα, προσπαθούμε να τα εξελίξουμε, να τους δώσουμε τις σωστές βάσεις για να μπορέσουν σύντομα να είναι μέλος της πρώτης ομάδας. Έχουν πολύ καλή πρώτη ύλη και το σημαντικό είναι να τους δείξουμε πως είναι μέλη της πρώτης ομάδας. Έχουν ταλέντο, έχουν ικανότητες. Πιστεύω σαν εικόνα του φιλικού ήταν αρκετά καλή. Μόνο θετικό είναι για την ομάδα αυτά που έδειξαν οι μικροί. Τους λείπει η τακτική ωριμότητα αλλά δουλεύοντας καθημερινά νομίζω το μέλλον τους ανήκει που είναι συνυφασμένο με το μέλλον της Ομόνοιας."