ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ για ΑΕΛ: "Συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση" (Βίντεο)

Ο Γιάννης Αναστασίου σχολιάζει το παιχνίδι με την ΑΕΛ μέσω του γραφείου τύπου της ομάδας...

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Αρχικά...

"Το προσεγγίζουμε με την ίδια προσήλωση όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια. Σε μεγάλο βαθμό ρόλο για εμάς παίζει η συγκέντρωση. Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεται η ομάδα. Θέλει καθαρά συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση. Αυτά είναι κάποια στοιχεία που τα δείχνουμε. Περιμένω και μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα. Με αυτά τα στοιχεία και την ατομική ποιότητα κάποιων παικτών μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα"

Για την πίεση που θα δεχθεί η Ομόνοια...

“Είναι κάτι που συζητάμε με τα παιδιά. Είναι κάτι λογικό από την στιγμή που αγωνίζονται στην Ομόνοια. Ξέρεις ότι κάθε παιχνίδι υπάρχει πίεση. Το σημαντικό είναι ότι δείξαμε προχτές ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στην πίεση. Το σημαντικό σε αυτό το επίπεδο είναι η διάρκεια. Πρέπει να είμαστε το ίδιο καλοί και ακόμη καλύτεροι. Δείξαμε ότι μπορούμε και ξέρουμε ότι μπορούμε. Το θέμα είναι να το βγάζουμε σε κάθε παιχνίδι”.

Για την εμφάνιση απέναντι στην Ανόρθωση...

“Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα έδειξε συγκέντρωση, προσήλωση, αποφασιστικότητα. Τακτικά ήμασταν πολύ καλοί δεν δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να μας δημιουργήσει ευκαιρίες. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία και το σημαντικό είναι να κάνουμε το επόμενο βήμα, να τελειώνουμε τα παιχνίδια, γιατί από την στιγμή που είμαστε καλύτεροι και δημιουργούμε ευκαιρίες θα πρέπει να τελειώνουμε και κατάλληλα για να επιβραβεύουμε τους εαυτούς μας. Έχουμε αδικήσει πολλές φορές τους εαυτούς μας σε αυτή τη σεζόν".


Για το αν το διαφορετικό με την ΑΕΛ θα είναι το να τελειώνουν τις φάσεις...

“Θα προσπαθήσουμε. Αυτό είναι η ευχή και αυτό που θέλουμε. Το θέμα είναι το τελείωμα να είναι αυτό που πρέπει γιατί κάνουμε σωστά πράγματα, σίγουρα δεν έχουμε και την τύχη με το μέρος μας. Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που έχουμε 2 δοκάρια. Το σημαντικό είναι ότι δημιουργούμε ευκαιρίες, παίζουμε καλή μπάλα και μπορούμε ακόμη να κάνουμε πολλά περισσότερα”.