ΔΟΘΗΚΑΝ... το στίγμα και η προσέγγιση

Παιχνίδι στο οποίο δεν χρειάζεται κανείς να δει τον βαθμολογικό πίνακα έχει σήμερα η Ομόνοια…

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν σήμερα τον… αιώνιο αντίπαλο και πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα ΑΠΟΕΛ, ντέρμπι το οποίο είναι και μια καλή ευκαιρία για να δώσουν λίγη χαρά στον κόσμο τους.

Το αρνητικό σερί που τρέχει το «τριφύλλι» στα παιχνίδια με τους «γαλαζοκίτρινους» είναι τεράστιο και μπορεί οι περισσότεροι παίκτες να αποκτήθηκαν το Καλοκαίρι και τον Ιανουάριο, ωστόσο ακόμα και αυτοί γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να τερματιστεί η… ανομβρία.

«Θα είναι σημαντικό και για τον κόσμο και για τους παίκτες να μείνουν κατά κάποιο τρόπο στην ιστορία, ότι σταμάτησαν ένα αρνητικό σερί και αυτό είναι κάτι που θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στο επόμενο παιχνίδι», ανέφερε σχετικά ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Αναστασίου λίγες ημέρες πριν από το παιχνίδι, δίνοντας το… στίγμα ενόψει του σημερινού ντέρμπι.

Μπορεί βαθμολογικά η Ομόνοια να μην κυνηγά κάτι ρεαλιστικό, ωστόσο αν το συγκεκριμένο γκρουπ ποδοσφαιριστών και προπονητών καταφέρει να είναι αυτό που θα κερδίσει τον… αιώνιο αντίπαλο και να βάλει φρένο στα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, θα είναι απ’ τα λίγα θετικά που θα μπορούν να αποκομίσουν από την φετινή χρονιά.