Ξεχώρισε το πρωτάθλημα!

Μέσω της επίσημης σελίδας της, η Ομόνοια αναφέρεται στα αποτελέσματα όλων των τμημάτων της. Ξεχωρίζει φυσικά η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα βόλεϊ. 

Αναλυτικά:

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα πετόσφαιρας ξεχώρισε από την αγωνιστική δράση των αθλητικών τμημάτων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την περασμένη βδομάδα (25/03 – 01/04). Η ομάδα μας στέφθηκε πρωταθλήτρια για τέταρτη φορά στην ιστορία της και ολοκλήρωσε με αυτό τον τρόπο μία απόλυτα πετυχημένη σεζόν, στην οποία κατέκτησε αήττητη και το κύπελλο και το Σούπερ Καπ! Στον τέταρτο τελικό κέρδισε εκτός έδρας τον Παφιακό με 2-3 σετ, έφτασε στο 4-0 στη σειρά των τελικών και πανηγύρισε τον τίτλο.

Η ομάδα ποδοσφαίρου εξήλθε ισόπαλη 1-1 στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ για την 4η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς.

Η γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας επικράτησε με 3-0 σετ (25-16, 25-16, 25-22) του Αχιλλέα Καϊμακλίου και σφράγισε την 3η θέση στη βαθμολογία, δύο στροφές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Η ομάδα φούτσαλ ηττήθηκε εκτός έδρας από την ΑΕΚ με 6-2 και πλέον η σειρά των ημιτελικών οδηγήθηκε σε τρίτο παιχνίδι. Με νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προκριθεί στον τελικό του πρωταθλήματος.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου δέχθηκε την ήττα από την Απόλλων Ladies με 4-0 εκτός έδρας. Έτσι, παρέμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 38 βαθμούς.

Αναλυτικά:

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ: ΠΑΦΙΑΚΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-3

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ 3-0

ΦΟΥΤΣΑΛ: ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ 6-2

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΑΠΟΛΛΩΝ LADIES – ΟΜΟΝΟΙΑ 4-0