Διαβάστε τι δήλωσε στην κάμερα της Primetel μετά την ήττα από τον Απόλλωνα ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Αντρέας Δημητρίου.
''Η εικόνα η σημερινή δεν ήταν αυτή που θέλουμε να βλέπουμε. Η νίκη του Απόλλωνα είναι δίκαιη. Είναι μια εικόνα που δε θέλουμε να βλέπουμε. Δεν μπορούμε να δεχτούμε το γεγονός ότι δεν υπάρχουν βαθμολογικά κίνητρα δικαιολογεί την εικόνα που είδαμε σήμερα. Οι απαιτήσεις είναι πολύ ψηλές. Δεν μπορεί να υπάρχει δικαιολογία αν θέλουμε να φτιάξουμε μια Ομόνοια που θέλει να βλέπει ο κόσμος.Ένα ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο σήμερα''.
Για το ντεμπούτο του νεαρού Χαράλαμπου Χαραλάμπους είπε:
''Ο Χαράλαμπος έχει το καθαρό μυαλό, αυτοπεποίθηση, τσαμπουκά. Έχει όλη την προοπτική μπροστά τους, όμως δεν έχει κάνει κάτι. Οι απαιτήσεις είναι πολύ ψηλές και το ξέρει και ο ίδιος. Υπάρχουν πραγματικά καλά ταλέντα στην Ακαδημία της Ομόνοιας και το πλάνο είναι να μπουν και να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Θέλουμε Κύπριους παίχτες Ομονοιάτες να φορούν αυτή τη φανέλα''.
Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ
