ΟΜΟΝΟΙΑ/Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Για τα αποτελέσματα όλων της των τμημάτων την αγωνιστική που μας πέρασε ενημερώνει η Ομόνοια.

Ξεχωρίζει φυσικά ο τίτλος του τμήματος φούτσαλ. 

Αναλυτικά: 

Η κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα φούτσαλ ξεχώρισε από την αγωνιστική δράση των αθλητικών τμημάτων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την περασμένη βδομάδα (08/04 – 14/04). Η ομάδα μας στέφθηκε κυπελλούχος για πέμπτη φορά στην ιστορία της και δεύτερη συνεχόμενη, καθώς κέρδισε στον τελικό τον ΑΠΟΕΛ με 6-4.

Αυτό ήταν το δεύτερο φετινό τρόπαιο για το «τριφύλλι» στο φούτσαλ, αφού στην αρχή της σεζόν κατέκτησε και το Σούπερ Καπ, πάλι με νίκη κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο με 5-0. Στόχος πλέον είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται και στους τελικούς πρωταθλήματος, οι οποίοι αρχίζουν αυτή την εβδομάδα.

Η ομάδα ποδοσφαίρου ηττήθηκε εντός έδρας από τον Απόλλωνα με 0-2 για την 6η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς.

Η γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας κέρδισε στους «8» του κυπέλλου την Ανόρθωση με 3-0 σετ (25-10, 25-11, 25-19) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του θεσμού, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Καραβά.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ηττήθηκε εντός έδρας από την Απόλλων Ladies με 0-4 και παρέμεινε στην 4η θέση με 38 βαθμούς.

Αναλυτικά:

ΦΟΥΤΣΑΛ: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ 6-4

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΕΤ. 3-0

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ LADIES 0-4