ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ/ "Σε αυτή την ομάδα, κίνητρο είναι πάντα η νίκη"

Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της Ομόνοιας ενόψει του αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα παρέθεσε ο Γιάννης Αναστασίου.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δείτε τις δηλώσεις στο OFC.

Για το πως αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα…

“Με την ίδια σοβαρότητα που προσεγγίσαμε όλα τα παιχνίδια. Εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τα υπόλοιπα. Είναι μια ομάδα που έχει σταθερή πορεία την φετινή σεζόν, ιδιαίτερα επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση, στημένες φάσεις. Θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή από πλευράς μας, θα παίξει μεγάλο ρόλο η εικόνα η δικιά μας και κατά πόσο εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί”. 

Για τα κίνητρα της Ομόνοιας σε αυτό το παιχνίδι αλλά και στα εναπομείναντα ματς…

“Από την στιγμή που αγωνίζεσαι σε αυτήν την ομάδα, έχεις  κίνητρο την νίκη. Την περασμένη εβδομάδα δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και νομίζω ίσως ήταν ένα από τα χειρότερα πρώτα ημίχρονα που έχουμε παίξει ως τώρα, αλλά γενικά η εικόνα μας ήταν αρκετά βελτιωμένη τις τελευταίες εβδομάδες, τους τελευταίους μήνες. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, θέλουμε να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό από κάθε παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε, να χτίσουμε μια νοοτροπία νικητή και ένα χαρακτήρα. Για εμάς δεν υπάρχουν ματς αδιάφορα, όλα είναι ίδια και παίζουμε για τη νίκη.

Για το παιχνίδι με τον Απόλλων, τα θετικά και τα αρνητικά: 

"Δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος από την αγωνιστική μας κατάσταση γιατί δεν κάναμε στην ουσία τίποτα, όλες οι γραμμές ήταν εκτός λειτουργίας. Με ικανοποίησε πάρα πολύ η παρουσία του μικρού του Χάμπου, η παρουσία του Παναγή ήταν θετική. Όταν μείναμε με δέκα παίκτες δείξαμε κάποια πράγματα από τις αρετές μας".

Για το πως διαχειρίστηκε την ήττα:

"Μιλήσαμε ατομικά με τους ποδοσφαιριστές και προσπαθήσαμε να τους δείξουμε κάποια πράγματα που πήγαν λάθος. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια κακή παρένθεση γιατί η εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα δεν ήταν αυτή. Δικαιούνται να κάνουν μια άσχημη εμφάνιση, αλλά σε αυτό που θέλουμε να παίξουμε, πρέπει να είναι η τελευταία. Θέλουμε να βλέπουμε μπροστά και να γινόμαστε καλύτεροι".