ΠΟΙΟ ματς; Πάμε… διάσκεψη ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Ο αγώνας στην «ΑΡΕΝΑ» έχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ελάχιστοι από πλευράς Ομόνοιας «ασχολούνται» με το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Μια ακόμη κακή σεζόν για τους «πράσινους» έφτασε στο τέλος της. Θα ξεχαστεί χθες, όχι σήμερα.

Το σημερινό ματς, ωστόσο, απέκτησε ενδιαφέρον για το 3ο ημίχρονο, όσον αφορά την πλευρά της Ομόνοιας. Τι θα λεχθεί στη διάσκεψη Τύπου από τον Γιάννη Αναστασίου;  

Ως γνωστό, ο Ελλαδίτης κόουτς θα καθίσει σήμερα για τελευταία φορά στην άκρη του πάγκου των «πρασίνων». 

Έχει απομείνει μόνο η επίσημη ανακοίνωση για το… διαζύγιο. Οι της Ομόνοιας πήραν την απόφαση να συνεργαστούν με άλλο προπονητή για τη νέα σεζόν.

Πριν από λίγες μέρες, ούτε που θα το φανταζόταν ο Αναστασίου ότι θα αποχωρούσε από την Ομόνοια με το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

«Κατανοώ τον κόσμο που έχει απογοητευτεί αλλά προσπαθούμε. Πολλά πράγματα δεν φαίνονται στο γήπεδο και δουλεύουμε να βελτιωθούμε για να είναι η ομάδα όπως πρέπει στη νέα σεζόν. Να μην έχουμε κανένα φόβο όταν παίζουμε με ΑΠΟΕΛ, με Απόλλωνα ή με άλλες ομάδες» δήλωσε μεταξύ άλλων στη διάσκεψη Τύπου του Σταύρου Παπασταύρου, που έγινε στις 3 Μαΐου.

Δύο εβδομάδες και κάτι μετά, αποχωρεί και περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ.