Την ευκαιρία να ξεκουράσει βασικούς ποδοσφαιριστές αλλά και να δοκιμάσει διάφορα σχήματα που έχει στο μυαλό του θα έχει σήμερα ο Κώστας Καϊάφας.
Η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει στο «Αμμόχωστος» την Καρμιώτισσα στην ρεβάνς του υπέρ της 2-0 στο πρώτο παιχνίδι του «ΓΣΠ». Αποτέλεσμα που έθεσε ως ξεκάθαρο φαβορί για πρόκριση τους «πράσινους», δίνοντας την δυνατότητα στον Κύπριο τεχνικό να δώσει… ανάσες σε βαρυφορτωμένους ποδοσφαιριστές, λαμβάνοντας υπόψη και το ότι ακολουθεί ντέρμπι στο πρωτάθλημα, με την ΑΕΛ στο «Τσίρειο».
Παράλληλα, η επιλογή του ροτέισον ενισχύεται λόγω και των απουσιών που θα έχει σήμερα η Ομόνοια. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Φυλακτού, Ρόντρι, Ποτέ και Ρούμπιο, όπως και οι Κωνσταντίνος Παναγή, Κονομής, και Σαμμούτης που είχαν διεθνείς υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων. Επίσης εκτός έμεινε ο Μορέιρα.