Παρουσίασε τα διαρκείας της η Ομόνοια (Φώτος/Βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (18/06) στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ  δημοσιογραφική διάσκεψη της Ομόνοιας στην οποία παρουσιάστηκαν τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν.

Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net έδωσε το παρών της και σας μεταφέρει όλα όσα ειπώθηκαν...

-Ο Ανδρέας Πέτρου, ticketing manager της Ομόνοιας, θα κάνει την παρουσίαση.

-Ανδρέας Κανάρης, Σωτήρης Καϊάφας, Ράινερ Ράουφμαν και Λώρης Κυριάκου στο πάνελ.

-Καλωσόρισμα από τον εκπρόσωπο Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέα Δημητρίου.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Λώρης Κυριάκου ανέφερε:

"Θέλουμε βοήθεια από τα ΜΜΕ για να προβάλουμε τα εισιτήρια διαρκείας. Θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι η Ομόνοια είναι μία και το αυτό. Δεν υπάρχει για εμάς ούτε διαχωρισμός για εταιρεία, ποδοσφαιρικό τμήμα, για παλαίμαχος, για κόσμο, για οτιδήποτε. Γι' αυτό και θέλουμε αν στείλουμε στον κόσμο της Ομόνοιας, ειδικά με όσα βλέπετε με την Primetel και το Μακάρειο, πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να μπορέσει το οικοδόμημα να πάει μπροστά και να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τους κινδύνους".

Νίκος Χαραλαμπίδης:

"Σκοπός μας είναι να επιστρέψει ο Ομονοιάτης στα γήπεδα, δεν μπορούμε να αγωνιζόμαστε σε γήπεδα χωρίς κόσμο. Σημείο αναφοράς αποτελούν οι χαμηλές τιμές των εισιτιρίων διαρκείας. Τόσο για ανανέωσεις όσο και για τα καινούργια. Θα υπάρχουν ευκολίες πληρωμής στον κόσμο που δυσκολεύεται. Λάβαμε υπόψιν από αρκετούς παράγοντες. Η ομάδα μας αποτελείται από κόσμο της εργατιάς και το λάβαμε σοβαρά υπόψιν. Γίνονται σωστές κινήσεις να επανέλθει η ομάδα σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ευχαριστούμε τα τρία ιερά τέρατα της Ομόνοια που είναι μαζί μας. Το σλόγκαν μας είναι μια ζωή μαζί σου. Μόνο ο Ομονοιάτης γνωρίζει ειδικά στην πρόσφατη ιστορία τι πρόσφερε. Ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει και στο μέλλον στην ομάδα μας".

Ανδρέας Κανάρης:

"Σας ευχαριστώ που είστε εδώ μαζί μας. Εμείς είμαστε παλιοί παίκτες και είμαστε μαθημένοι να είναι γεμάτα τα γήπεδα. Μειώνεται η απόδοση του παίκτη με άδειες κερκίδες. Για να είμαστε δίκαιοι απογοητεύσαμε τον κόσμο τα τελευταία χρόνια. Απογοητεύσαμε στον πρώτο χρόνο, όμως για το δεύτερο χρόνο είμαι αισιόδοξος. Σημαντικά είναι και τα πρώτα παιχνίδια. Αν πάμε καλά θα έρθει και ο κόσμος. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει".

Σωτήρης Καιάφας:

Υπήρξαμε παλιές δόξες της Ομόνοιας και γνωρίζουμε κάποια πράγματα. Ξέρουμε πως συμπεριφέρεται ο κόσμος. Τον γνωρίζω χρόνια και ο κόσμος χωρίς να δει κάποια πράγματα που θα του αρέσουν δεν θα έρθει να αγοράσει εισιτήριο. Αυτό δεν πρέπει φέτος να ισχύσει. Πρέπει ο κόσμος να έρθει από τώρα κοντά. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να πάνε όλα καλά.

Ράινερ Ράουφμαν:

Ξέρουν όλοι τι σημαίνει ο κόσμος της Ομόνοιας. Παρακαλώ τον κόσμο να βοηθήσει με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

Πόση είναι η μείωση από πέρσι: “Για τη δυτική 15-20%. Υπάρχουν και τα τρίχρονα που ήδη ισχύουν. Αυτά που πούλησε πέρσι το σωματείο. Αυτά θα συνεχίσουν να ισχύουν. Η τιμή τους δεν θα αλλάξει”.

Για τις μεταγραφές… “Θα αρχίσουν οι ανακοινώσεις. Εντός των ημερών θα υπάρχουν ανακοινώσεις. Ήδη ρωτούσα πότε θα τελειώσουμε για να πάω στο γραφείο. Υπάρχει πολλή δουλειά. Λίγη υπομονή. Κάποιες περιπτώσεις δεν είναι εύκολες και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Καταλαβαίνουμε την αγωνία του κόσμου. Λίγες μέρες υπομονή”.

Δείτε σε βίντεο ολόκληρη την διάσκεψη: