Συλλυπητήρια...

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον χαμό του Δημήτρη Χριστόφια… 

ΟΜΟΝΟΙΑ

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, που έφυγε σήμερα σε ηλικία 72 χρόνων. 

Κουράγιο και δύναμη στη σύζυγο, τα παιδιά του και σε όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. 

Αιωνία του η μνήμη #OMONOIA

ΑΠΟΛΛΩΝ

Ο Πρόεδρος, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη  Χριστόφια, ο οποίος απεβίωσε σήμερα Παρασκευή (21/06) σε ηλικία 72 ετών.
 
Γραφείο Τύπου 
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

ΑΛΚΗ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Το Δ.Σ. της ομάδας μας εκφράζει το ειλικρινεί του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του τέως προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριατόφια, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΜΕΑΠ

Ανακοίνωση Δ.Σ.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας εκφραζουν την βαθύτατη τους θλίψη για τον χαμό του πρώην προέδρου της κυπριακής δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει φίλε και σύντροφε Δημήτρη.

Δ.Σ. ΜΕΑΠ

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση
Το Δ.Σ. του Σωματείου ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ εκφράζει τΑ ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ Δημήτρη Χριατόφια, που έφυγε σήμερα από τη ζωή.
Αιωνία του η μνήμη

ΓΣΠ

Συλλυπητήρια ΓΣΠ για το θάνατο του πρώην πρόεδρου Δ. Χριστόφια

Ο Γυμναστικός Σύλλογος «Τα Παγκύπρια» (ΓΣΠ), εκφράζει τη θλίψη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του διευθυντή, του προσωπικού και των αθλητών του Συλλόγου, για το θάνατο του πρώην προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, σήμερα το απόγευμα.
Ο ΓΣΠ εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήριά του στην οικογένεια και στους οικείους του Δημήτρη Χριστόφια. 

21 Ιουνίου 2019

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζει τη βαθύτατη του θλίψη για το θάνατο του τέως προέδρου Δημήτρη Χριστόφια.

Οι αγώνες του για τα συμφέροντα ολόκληρου του λαού αλλά ιδιαίτερα για τους ανθρώπους της βιοπάλης θα μας συνοδεύουν για πάντα.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του.

Αιωνία σου η μνήμη Δημήτρη Χριστόφια.

ΑΣΙΛ 

Ανακοίνωση

Το Δ.Σ του ΑΣΙΛ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Δημήτρη Χριστόφια και τους αγαπημένους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον ακεπάζει.

ΟΡΦΕΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του ΟΡΦΕΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του σ/φου Δημήτρη Χριστόφια.

Ο Δημήτρης Χριστόφιας υπήρξε φίλος του Σωματείου μας ενώ το 2002 εγκαινίασε και το γήπεδό μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΕΑΚ

Η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων των αθλητικών συντακτών προς την οικογένεια του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος απεβίωσε την Παρασκευή (21/6).

O εκλιπών υπήρξε ένθερμος φίλαθλος, υποστηρικτής των αθλητών και του αθλητισμού γενικότερα και ποδοσφαιρόφιλος, παρακολουθώντας τακτικά ποδοσφαιρικούς αγώνες από την εξέδρα. 

Τίμησε πολλές φορές με την παρουσία του την Γιορτή των Αρίστων που διοργανώνει η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου, τόσο ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας όσο και προηγούμενα ως Πρόεδρος της Βουλής και Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ.  

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΑΡΗΣ

Το διοικητικό συμβούλιου του συλλόγου ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ εκφράζει τη θλίψη του για τον θάνατο του τέως προέδρου της ΚΔ Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος έφυγε από τη ζωή χθες σε ηλικία 72 ετών.

Εκφράζουμε ως ΔΣ τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους, και ευχόμαστε να έχουν τη δύναμη να αντέξουν το βάρος της απώλειας.

Εκ μέρους του ΔΣ του σωματείου
Χαράλαμπος Χριστοφή
Έφορος επικοινωνίας - Εκπρόσωπος τύπου σωματείου ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ.