Αυτός είναι ο Γιώργος Λοΐζου

Είναι το πρόσωπο των αγώνων της φάσης του "16" του κυπέλλου, αφού με δυο δικά του γκολ ο Οθέλλος έκανε την έκπληξη και κέρδισε τον Απόλλωνα, με αποτέλεσμα να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Ο Κώστας Σακκάς εμπιστεύτηκε το Γιώργο Λοΐζου, του έδωσε φανέλα βασικού σ' ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, κι αυτός φρόντισε να τον δικαιώσει στον απόλυτο βαθμό.

Με τέρματα στο 15΄ και 45΄ ανέτρεψε το εις βάρος της ομάδας της Αθηαίνου 1-0 και χάρισε τη νίκη-πρόκριση στους "πράσινους".

Ο γεννημένος στις 29 Μαΐου 1990 ποδοσφαιριστής σκόραρε μάλιστα μόλις για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, αφού στα προηγούμενα 11 παιχνίδια που αγωνίστηκε δεν είχε βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Μέτρησε συμμετοχή, αλλά ως αλλαγή, και στον πρώτο αγώνα με τους "κυανόλευκους" στη Λεμεσό, ενώ αγωνίστηκε και σε δέκα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων δύο ως βασικός.

Ένας ποδοσφαιριστής που πλέον το όνομά του το... έχουν μάθει και οι πέτρες, μετά από την εμφάνισή του κόντρα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. 

Άλλωστε, κανείς δεν φανταζόταν τον ντόρο που θα προκαλούσε ο Λοΐζου, ο οποίος την περίοδο 2010-11 αγωνίστηκε στον Άδωνη Ιδαλίου, την επόμενη σε ΑΠΟΠ/Κινύρα Πέγειας και Κέδρο, ενώ τη σεζόν 2012-13 ήταν μέλος του Ονήσιλου, όπου στάθηκε πολύ άτυχος, μιας και υπέστη ρήξη χιαστών.

Ένας ποδοσφαιριστής στον οποίο δόθηκε η ευκαιρία από τον Κώστα Σακκά για να αγωνιστεί στα "μεγάλα σαλόνια" κι αφού πρώτα φρόντισε να αφήσει τα διαπιστευτήριά του στο πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας, όταν σκόραρε οκτώ γκολ -τρίτος σκόρερ της ομάδας του- σε 18 αγώνες και συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία του Οθέλλου για να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α΄ Κατηγορία.