(Δηλώσεις) Το σύνθημα του Σοφόκλη

Ο προπονητής της Πάφου Σοφοκλής Σοφοκλέους μιλά στο www.kerkida.net για το φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα και σχολιάζει την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας.

Τρεις λέξεις το σύνθημά μας...

«Η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, αν και προερχόμασταν από σκληρές και διπλές  προπονήσεις τα παιδιά προσπάθησαν πολύ. Είναι απλά μια φιλική νίκη, χωρίς κάποιο αντίκρισμα. Εχουμε ποδοσφαιριστές οι οποίοι για διάφορους λόγους είναι ακόμα ανέτοιμοι, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Το σύνθημα είναι μόνο τρεις λέξεις δουλειά, δουλειά, δουλειά. Να είμαστε ταπεινοί, προσγειωμένοι και πιστοί στην ομάδα»

Μήνυμα προς τον κόσμο...

«Τον κόσμο τον θέλουμε δίπλα μας , τόσο στο να συμβάλει στην οικονομική ενίσχυση της ομάδας, όσο και για την ηθική υποστήριξη. Να έχει υπομονή και η ομάδα θα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, να έρθουν στο γήπεδο να μας στηρίξουν. 
Πλέον ξεκινούμε να δίνουμε χρόνο συμμετοχής ώστε να μονταριστεί και να δέσει η ομάδα έτσι ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι ενόψει της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος»