Ήταν λίγο πριν το 70’ όταν ο Γιώργος Σιέλης εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο του Παφιακού σταδίου σημειώνοντας την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορία με τα χρώματα της Pafos fc.
Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με πολλές εναλλαγές στο σκορ οι δύο ομάδες μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας, αφήνοντας σε όλους μια γλυκόπικρη γεύση.
Ο Γιώργος Σιέλης μιλάει στο kerkida.net για τον χθεσινό αγώνα της Pafos fc.
«Περιμέναμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε ένα αντίπαλο που έχει τις ίδιες βλέψεις με εμάς και όταν παίζεις με αντιπάλους που έχουν τους ίδιους στόχους με εσένα πάντα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Όμως στην έδρα μας δείξαμε ότι δεν φοβόμαστε κανένα αντίπαλο και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι. Κάποιοι λάθη μας στοίχισαν όμως και τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού.
Εμείς θα ανασυνταχθούμε, το σημαντικό είναι ότι δεν χάσαμε Θα συνεχίσουμε πιο δυνατοί για τα επόμενα παιχνίδια, συγκεντρωμένοι με το νέο μας προπονητή που όλο και περισσότερο παίρνουμε αυτά που θέλει στο γήπεδο και ελπίζω ότι στη πορεία του χρόνου θα είμαστε ακόμη καλύτεροι».
Επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ
«Για εμάς σε αυτή τη θέση που είμαστε όλα τα παιχνίδια είναι το ίδιο, δεν αντιμετωπίζουμε κανένα αντίπαλο διαφορετικά ούτε καμία έδρα όμως η ΑΕΚ είναι μεγάλος αντίπαλος, τους σεβόμαστε αλλά δεν τους φοβόμαστε».