Το θέλουν, το πιστεύουν και άπαντες στις τάξεις της Pafos fc θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για να κρατήσουν την ομάδα στα σαλόνια της Α’ Κατηγορίας. Ο βοηθός προπονητής της ομάδας Άγγελος Ευθυμίου μιλάει στο kerkida.net για το χαμένο παιχνίδι απέναντι στον Ερμή αλλά και για τα σενάρια παραμονής της ομάδας.
Για το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον Ερμή
« Ήταν ένα παιχνίδι που αν το κερδίζαμε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, θεωρώ όμως ήταν ήμασταν καλύτεροι και δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες από τον Ερμή. Το πρόβλημα ήταν ότι δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ και εμείς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».
Για την αδυναμία της Πάφου στο σκοράρισμα
« Σίγουρα το εύκολο γκολ είναι σημαντικό για όλες τις ομάδες και σε κάποια παιχνίδια δεν το είχαμε. Δεν θα πω ότι ήταν αδυναμία απλά σε κάποια παιχνίδια μας έλειπε».
Για τα σενάρια παραμονής της Pafos fc
«Το σίγουρο είναι ότι την τελευταία αγωνιστική θα γίνει ένας τελικός, τον οποίο θα κερδίσουμε σίγουρα! Το παιχνίδι με την ΑΕΛ είναι σημαντικό, αφού με νίκη εναντίον της ΑΕΛ θα παίξουμε και ίσως να ευνοούμαστε και με την ισοπαλία. Το σίγουρο είναι ότι στο τελευταίο παιχνίδι με τον κόσμο μας στο πλευρό μας , που υπολογίζω να είναι στις 4000-5000, θα πανηγυρίσουμε την παραμονή μας».