Άρχισε η προπώληση για Ομόνοια

Μέσα από ανακοίνωση της η Πάφος fc γνωστοποιεί την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων του Σαββατιάτικου αγώνα απέναντι στην Ομόνοια.

Η ανακοίνωση: 

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος CYTA, ΠΑΦΟΣ FC – Ομόνοια που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 16/09/2017 (19.00) στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” (πρώην Παφιακό).  

 Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει αύριο Πέμπτη (14/09) από τις 09.00 το πρωί, στο PAFOS Official Store που βρίσκεται στο Οίκημα του Σωματείου μας, στο PAFOS HOUSE.

   Ωράριο προπώλησης: 
   Πέμπτη 14/09 - 09.00-22.00  
   Παρασκευή 15/09 – 09.00-22.00  
   Σάββατο 16/09 - 09.00-13.00  

 Εισιτήρια θα προπωλούνται στα ταμεία του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα. Τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 17.00, δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.   

 Οι φίλαθλοι της ΠΑΦΟΣ FC θα έχουν στη διάθεση τους την Δυτική κερκίδα και οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑ την Ανατολική.Όλα τα εισιτήρια για την Ανατολική κερκίδα της Ομόνοιας θα προπωληθούν και δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο για τους φίλους της Ομόνοιας.     

 Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό. Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας PREMIUM και VIP θα εισέρχονται στο γήπεδο ΜΟΝΟ από την κεντρική είσοδο του σταδίου.  

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας STANDARD και WOMEN, θα εισέρχονται στο γήπεδο ΜΟΝΟ από τις εισόδους 2 και 3, δεξιά και αριστερά της κεντρικής κερκίδας και ΔΕΝ θα επιτρέπεται η διέλευση τους στη κεντρική κερκίδα.    

Από το παιχνίδι με την Ομόνοια θα λειτουργούν ΟΛΕΣ οι καντίνες του γηπέδου σε όλες τις θύρες ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι φίλαθλοι σε όλες τις κερκίδες.    

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας VIP και Premium, θα κάθονται στις αριθμημένες θέσεις τους στο ανω διάζωμα της κεντρικής κερκίδας και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας STANDARD θα κάθονται στις προκαθορισμένες θέσεις τους , αριστερά και δεξιά της κεντρικής κερκίδας.Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μόνο με μετρητά.    

Παρακαλούμε τους φίλαθλους της ΠΑΦΟΣ FC, να συμπεριφέρονται στα παιχνίδια με κόσμιο τρόπο και να τηρούν όλες τις οδηγίες των επιτηρητών και των Αρχών Ασφαλείας του Σταδίου, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποφυγή οποιαδήποτε τιμωρίας για την ομάδα μας.