"Πόντους από Απόλλωνα/Δείχνει χαρακτήρα η Ανόρθωση" (Βίντεο)

Ο Γιαν Κόπριβετς μίλησε στο kerkida.net μετά το τέλος της σημερινής ανοικτής προπόνησης της Πάφος fc.

Ο Σλοβένος τερματοφύλακας αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της Πάφου στο φετινό πρωτάθλημα, στη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του και στα παιχνίδια που «έπρεπε» να κερδίσουν. Σχολιάζει τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και την φετινή παρουσία της Ανόρθωσης. Μιλάει για το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Απόλλωνα και δεν διστάζει να δηλώσει πως και με την ισοπαλία θα είναι χαρούμενοι.

Δείτε τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ο τερματοφύλακας της Πάφος fc: 

Πως βλέπεις την πορεία της Πάφου μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα;
«Ως το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ ήμασταν αρκετά καλοί, είχαμε αρκετά καλές εμφανίσεις επιστρέψαμε με το παιχνίδι απέναντι στη Δόξα. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να το παλέψουμε και να πάρουμε κάτι θετικό από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα».

Είσαι ευχαριστημένος από την βαθμολογική σας συγκομιδή; Από ποια παιχνίδια θα μπορούσατε να πάρετε το κάτι παραπάνω;
«Απέναντι στον Άρη και στον Ολυμπιακό έπρεπε να πάρουμε κάτι παραπάνω γιατί είναι ομάδες που έπρεπε να κερδίσουμε. Το νικηφόρο παιχνίδι με την ΑΕΛ στην Λεμεσό ήταν πολύ καλό για εμάς και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ας ελπίσουμε ότι και τώρα στη Λεμεσό θα καταφέρουμε να πάρουμε άλλους τρεις πόντους».

Έχεις ξεχωρίσει τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και αντίστοιχα τις ομάδες που θα βρίσκονται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού;
«Είναι πολύ δύσκολη ερώτηση, δεν είναι τόσο εύκολο να πω. Για το πρωτάθλημα σίγουρα η Ανόρθωση έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα, η ΑΕΚ έχει δείξει όπως και τα προηγούμενα χρόνια πολύ καλά στοιχεία, άρχισε να ανεβαίνει και το ΑΠΟΕΛ και να δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα. Για το θέμα της διαβάθμισης είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι».

Πως βλέπεις την φετινή Ανόρθωση, ποιο είναι το δυνατό της στοιχείο;
«Έχουν κερδίσει πολλά παιχνίδια, έχουν κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα ως τώρα. Αρκετά παιχνίδια τα έχουν κερδίσει τα τελευταία λεπτά και αυτό δείχνει το χαρακτήρα της ομάδας. Ακόμα και με την ισοπαλία δείχνουν απογοητευμένοι, οπότε αυτό δείχνει μια ομάδα που θα τα δώσει όλα για το πρωτάθλημα».

Υπάρχει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και μετά ο αγώνας με τον Εθνικό. Στο μυαλό σας έχετε το «κέρδος» και από τα δύο παιχνίδια;
«Φυσικά κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Κοιτάμε το ματς πρώτα με τον Απόλλωνα, θέλουμε να πάρουμε κάτι το θετικό, κάποιους βαθμούς. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε σε ένα ματς για να χάσουμε. Σίγουρα θα ήμασταν πολύ χαρούμενοι ακόμα και με την ισοπαλία, θα ήμασταν ευχαριστημένοι αν παίρναμε κάποιους πόντους από το συγκεκριμένο ματς».

Ποιος είναι το δυνατό στοιχείο της Πάφου και τι πρέπει να βελτιώσετε σαν ομάδα ενόψει και του Γενάρη…
«Είμαστε μια καινούργια ομάδα, μόλις λίγους μήνες μαζί. Έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, έχουμε πολύ καλά στοιχεία. Είναι νωρίς ακόμα, προσπαθούμε παιχνίδι με παιχνίδι να δενόμαστε περισσότερο. Το αδύνατο σημείο που έχουμε και που πρέπει να βελτιώσουμε ενόψει και του Γενάρη είναι η αυτοσυγκέντρωση μας. Ενώ ξεκινάμε πολύ καλά στη συνέχεια τη χάνουμε. Σίγουρα αυτό είναι το αρνητικό που πρέπει να βελτιώσουμε».