"Πρέπει να μιλήσουμε με το συμβούλιο/'Ημασταν σαν μικρά παιδιά"

Δείτε όσα είπε ο Λούκα Έλνσερ στην δημοσιογραφική διάσκεψη μετά την ήττα απ' την Αλκή. Προβληματισμένος ο προπονητής της Πάφου...

Αρχικά: "Είμαστε μια ομάδα σε κρίση και σαν προπονητής περιμένεις να δεις 'φωτιά' απ' τους παίκτες αλλά δυστυχώς δεν παίξαμε έτσι. Πιστεύω ότι είμαι ο μόνος που αντιλαμβάνεται την επικινδυνότητα της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε και πόσο δύσκολο είναι να την ξεπεράσουμε. Δεν είδα την ομάδα σήμερα να το αντιλαμβάνεται αυτό. Δεν είναι εύκολο να βρούμε απαντήσεις. Πρέπει να μιλήσουμε με το συμβούλιο για να δούμε πως συνεχίζουμε γιατί έτσι όπως παίξαμε σήμερα, δεν λειτουργεί και πρέπει να είναι δικό μου λάθος. Συγγνώμη απ' τον κόσμο και ελπίζουμε να μείνουν μαζί μας παρόλο που τα πράγματα είναι πολύ σκοτεινά".

Για την διαφορά ανάμεσα στην απόδοση του πρώτου και του δεύτερου μέρους: "Δεν μπορέσαμε να μείνουμε ψύχραιμοι όταν ο αντίπαλος έβαζε πίεση. Ήμασταν τόσο αβέβαιοι για τον εαυτό μας που κάθε μικρή στιγμή που το παιχνίδι πήγαινε εναντίον μας ήταν δραματική. Από άποψη προσωπικότητας και χαρακτήρα που έβγαλε ο αντίπαλος, ήμασταν σαν μικρά παιδιά. Όταν είσαι σε κρίση και προηγείσαι με 1-0 τότε κάνεις τα πάντα, πεθαίνεις στο γήπεδο για να το κρατήσεις. Αλλά εμείς δεν το κάναμε".

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy