Αλλαγές στο Logo και νέο... μότο (φώτος/βίντεο)

Στην πρωινή ανοικτή συγκέντρωση που διοργάνωσαν οι ιδιοκτήτες της Πάφου FC, παρουσιάστηκαν επίσης οι αλλαγές που έγιναν στο λογότυπο της ομάδας.

Το νέο μότο της Πάφου FC θα είναι "Πάφος είσαι" με hashtag #youarepafos.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες μέσα από την κάμερα και το φακό του kerkida.net

 

Η επίσημη ενημέρωση

"Μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα παρουσία δεκάδων φίλων της ΠΑΦΟΣ FC διεξήχθη η σημερινή εκδήλωση - συνάντηση του νέου προέδρου της ΠΑΦΟΣ FC κ. Sergey Lomakin και του προέδρου του ομίλου TSI κ. Roman Dubov με τους φίλους της ομάδας μας.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το πλάνο λειτουργίας και οι στόχοι της αγαπημένης μας ομάδας για τη φετινή σεζόν καθώς και οι στόχοι για την Ακαδημία μας και τα βελτιωτικά έργα στο προπονητικό μας κέντρο. Οι ιδιοκτήτες της ομάδας μας δέχτηκαν ερωτήσεις από τους παρευρισκομένους και έδωσαν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα! Έγινε επίσης παρουσίαση του νέου μας ανανεωμένου εμβλήματος και τις προωθητικής καμπάνιας που θα ακολουθήσει! Σημαντική για την ομάδα μας η επίσημη έναρξη συνεργασίας με τον κ. Χάρη Τσέβη, που έχει αναλάβει τη δημιουργία και σχεδιασμό του νέου branding της ΠΑΦΟΣ FC. 

Θερμές ευχαριστίες σε όλους του Παφίτες που κατέκλυσαν το Οίκημα του Σωματείου μας δίνοντας το στίγμα για μια νέα επιτυχημένη πορεία!".