Από την Πάφο στον Άρη

Ο Μπιέλ Κομπανί που πέρσι αγωνιζόταν στην Πάφος fc, θα συνεχίσει τη νέα σεζόν την καριέρα του στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Το σχετικό άρθρο στο sdna:

Κοντά στην υλοποίηση μίας ακόμα μεταγραφής βρίσκεται ο Αρης με τον Μπιέλ Κομπανί να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Κίτρινους.

Ετοιμος να ολοκληρώσει μία ακόμα μεταγραφή με παίκτη από την Ισπανία είναι ο Αρης. Πρόκειται για τον Μπιέλ Κομπανί, που πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Κύπρου με τη φανέλα της Πάφου. 

Ο 26χρονος πλάγιος μπακ (σ.σ. αγωνίζεται κυρίως στα δεξιά, αλλά έχει αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας), προέρχεται από μία γεμάτη σε συμμετοχές (23) χρονιά, ωστόσο το συμβόλαιό του με τη Πάφο, έληξε και δεν θα ανανεωθεί, κατόπιν επιθυμίας του ίδιου του παίκτη. 

Και αυτός αποτελεί προσωπική εισήγηση του Πάκο Ερέρα, με τον 64χρονο τεχνικό να γνωρίζει καλά τον ποδοσφαιριστή από της εξαετή θητεία του στη Μαγιόρκα. Εκεί όπου συνολικά μέτρησε 92 συμμετοχές, αγωνιζόμενος και στη La Liga, αλλά και στη Segunda Division. 

Eκτός απρόοπτου ο Ισπανός θα υπογράψει συμβόλαιο με την Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ και θα αποτελέσει την δεύτερη κίνηση του Αρη (υπάρχει ήδη συμφωνία με τον Αλεξ Μενέντες), ενώ οι ιθύνοντες του συλλόγου φουλάρουν και για την απόκτηση του Νικολά Ντιγκινί. 

Τέλος, να σημειωθεί πως αν ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή αυτή ο Αρης κλείνει τις εκκρεμότητές του στα μπακ, με τον Μανώλη Τζανακάκη να έχει προσφάτως ανανεώσει την συνεργασία του με τον Αρη.