ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Radek Dejmek

Συνεχίζονται οι κινήσεις στην Πάφο, που καλωσόρισε τον Radek Dejmek. O 30χρονος Κροάτης κεντρικός αμυντικός πόζαρε στον φακό της ομάδας και στα Ελληνικά... έριξε την ατάκα "Ακόμα ένας Παφίτης!".

Ο Dejmek έπαιξε σε Slavia Prague, Slovan Liberec, Sparta Krč, Oud-Heverlee Leuven, FK Příbram και Korona Kielce στην οποία βρισκόταν από το 2013/14.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με το Τσέχο ποδοσφαιριστή Radek Dejmek (Ράντεκ Ντέζμεκ).

Ο Radek Dejmek είναι 30 ετών (02/02/1988) και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την Korona Kielce ως αρχηγός , ενώ έχει αγωνιστεί με όλες τις εθνικές ομάδες νέων και την εθνική Ελπίδων της Τσεχίας .

Καλωσορίζουμε το Radek στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ο Lars Halengreen σχολιάζει:
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να παρουσιάσουμε σήμερα έναν άλλο Τσέχο ποδοσφαιριστή. Ο Radek Dejmek είναι ο κεντρικός αμυντικός που έρχεται σε μας ως πρώην αρχηγός της Korona Kielce στην Πολωνία. Όταν συναντάς το Radek μέσα και έξω από το γήπεδο, ξέρεις ότι είναι ηγέτης. Μια μεγάλη προσωπικότητα που μπορεί να μας βοηθήσει να οργανώσουμε την άμυνα μας. Είναι καλός αμυντικός, ο οποίος αρέσκεται στο να υπερασπίζεται το τέρμα του. Ισχυρός σωματικά στις μονομαχίες και στον αέρα. Καλός στην προώθηση επίσης. Ένα μεγάλο καλωσόρισμα στον Radek και ανυπομονούμε να τον παρουσιάσουμε στους οπαδούς μας.