ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ... ο Παναγιώτης

Μπορεί η Πάφος να έχει αποκτήσει μεγαλύτερο εκτόπισμα με την έλευση των επενδυτών και οι μεταγραφές της να είναι κυρίως από το εξωτερικό, ωστόσο ένα δικό της… παιδί παρουσιάζεται πανέτοιμο για να κάνει την διαφορά.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ζαχαρίου, τον 22χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος εδώ και μια εξαετία είναι μέλος της πρώτης ομάδας, έχοντας σταδιακή βελτίωση στην πορεία του.

Την περσινή σεζόν παρά τον μεγάλο ανταγωνιστικό στην μεσοεπιθετική γραμμή, κατάφερε να… γράψει 11 συμμετοχές ωστόσο με βάση τα όσα δείχνει στην προετοιμασία, από την νέα σεζόν θα έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει τον περσινό αριθμό.

Ο Παναγιώτης παρουσιάζεται πιο έτοιμος και πιο ώριμος από ποτέ, εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που του δίνει ο προπονητής του και… φωνάζει παρών, όπως στο φιλικό της Παρασκευής στο οποίο σκόραρε για δεύτερη φορά στην φετινή προετοιμασία.

Αν ο ίδιος συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, τότε θα υπάρχουν αρκετές πιθανότητες καθιέρωσης και διάκρισης. Κάτι που θα είναι προς όφελος του ίδιου, της Πάφου αλλά και της Εθνικής μας ομάδας…