ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Adam Nemec

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Adam Nemec στην Πάφο...

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

"Και το ''κερασάκι στην τουρτα'' για τη φετινή μεταγραφική περίοδο...

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με το Σλοβάκο διεθνή ποδοσφαιριστή Adam Nemec για ένα χρόνο με δυνατότητα ανανέωσης για ένα ακόμα έτος!

Ο Adam Nemec είναι 33 ετών (2/9/1985), έχει ύψος 1,90 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στη Dinamo Bukarest στη πρώτη κατηγορία Ρουμανίας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε γνωστές Ευρωπαϊκές ομάδες όπως οι FC Kaiserslautern, KRC Genk και Willem. Είναι επίσης διεθνής με την Εθνική ομάδα Σλοβακίας.
Καλωσορίζουμε τον Adam στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Adam #ΠάφοςΕίσαι"

Ο Lars Hallengreen σχολιάζει:

"Ήμασταν εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις με τον Adam και από την αρχή ήταν θετικός στο να έρθει στην ομάδα μας και στην Κύπρο. Είναι χαρά για μας τώρα που ανακοινώνουμε τον Adam ως νέο παίκτη της ομάδας μας. Είναι επιθετικός περιοχής που μπορεί να σκοράρει από σέντρες και να δημιουργεί ευκαιρίες και επίσης εργάζεται σκληρά χωρίς την μπάλα ασκώντας πίεση στους αντιπάλους. Μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε ως παίκτη από τον οποίο θα περνάει η μπάλα συχνά καθώς μπορεί να κρατήσει την μπάλα. Παρόλο που είναι 33 ετών, είναι πολύ γυμνασμένος παίκτης και εξακολουθεί να είναι φιλόδοξος τόσο για την Πάφο, όσο και για την εθνική ομάδα της Σλοβακίας. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε μαζί με τον Adam για να επιτύχουμε τους στόχους του. Ένα πολύ ζεστό ‘’καλωσόρισες Adam’’ στην οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC".