Παλιούρας στο ΚΕΡΚΙΔΑ: "Πιθανόν θα είναι μια λύση από το εξωτερικό ο προπονητής"

Ο Πολύβιος Παλιούρας εκπρόσωπος τύπου της Πάφος fc, μιλάει στο kerkida.net για το "θέμα προπονητή" που απασχολεί την ομάδα, αναφέρεται στην απογοήτευση που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών και σχολιάζει το επερχόμενο κρίσιμο παιχνίδι με την Αλκή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το θέμα του προπονητή…

"Η όλη διαδικασία εξεύρεσης προπονητή βρίσκεται σε εξέλιξη και το πιο πιθανό τις αμέσως επόμενες μέρες να έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση. Έχουν παρελάσει από τα ΜΜΕ πολλά ονόματα αυτές τις ημέρες αλλά το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη υπομονή έτσι ώστε να γίνει η καλύτερη επιλογή, η οποία θα βοηθήσει καταλυτικά την ομάδα μας να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες στον αγωνιστικό χώρο".

Για το αν έχουν συμφωνήσει προφορικά με κάποιον και το αν θα είναι ξένος ή Κύπριος ο νέος προπονητής...

"Υπάρχει μια λίστα με ελάχιστα πια ονόματα και οι ιδιοκτήτες της ομάδας θα προβούν στην τελική επιλογή. Το πιο πιθανό θα είναι μια λύση από το εξωτερικό".

Για το ποιος θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι με την Αλκή…

"Η ομάδα αυτές τις ημέρες προπονείται υπό την καθοδήγηση του Νίκου Κωνσταντινίδη και οι προπονήσεις διεξάγονται μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα. Ανάλογα με το πόσο σύντομα θα έχουμε την τελική απόφαση για το νέο προπονητή θα εξαρτηθεί και το αν ο Νίκος θα βρίσκεται εν τέλη στον πάγκο ως υπηρεσιακός. Όπως και να έχει η συμβολή του αυτές τις μεταβατικές ημέρες είναι πολύτιμη για την ομάδα μας".

Για το παιχνίδι με την Αλκή...

"Σίγουρα...μετά από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα δεν μπορούμε να σκεφτούμε τίποτα άλλο εκτός της νίκης. Σεβόμαστε απόλυτα την ομάδα της Αλκής, αλλά μια νίκη θα έχει οφέλη σε πολλαπλά επίπεδα για την ΠΑΦΟΣ FC, ιδιαίτερα βαθμολογικά αλλά και σε θέματα ψυχολογίας.Σε αυτό το κομμάτι θέλουμε και την στήριξη του κόσμου μας. Τώρα στα δύσκολα είναι που πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας και να την οδηγήσουμε στη νίκη.

Για την απογοήτευση και την κριτική των φιλάθλων...

"Αντιλαμβανόμαστε την απογοήτευση και την ανησυχία των φίλων της ομάδας μας και τους διαβεβαιώνουμε πως γίνονται όλες οι κινήσεις έτσι ώστε η ομάδα μας να παρουσιάσει το κανονικό της πρόσωπο και το πραγματικό της ταλέντο. Τους θέλουμε δίπλα μας και τη Δευτέρα έχουμε την πεποίθηση πως θα δημιουργήσουν μια ζεστή ατμόσφαιρα στο "Στέλιος Κυριακίδης"".