Μελαϊσης στο KERKIDA: "Κρινόμαστε όλοι όπως και η αξιοπιστία του Κυπριακού ποδοσφαίρου"

Ο Διευθυντής του γραφείου τύπου της Πάφος fc Πέτρος Μελαίσης μίλησε στο kerkida.net ενόψει του αγώνα απέναντι στον Ερμή. Αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι(10/11), στην κλήση του Ανδρέα Καρώ στην Εθνική και καλεί τους Παφίτες να στηρίξουν την ομάδα στο ματς απέναντι στους “φτεροπόδαρους”.

Αναλυτικά οι δηώσεις...

Για τον αγώνα απέναντι στον Ερμή...

“Είναι ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Μέσα από τέτοιου είδους παιχνίδια κρινόμαστε όλοι όπως και η αξιοπιστία του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Εμείς θα πάμε στο “Αμμόχωστος με μοναδικό στόχο τη νίκη. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και στη συγκομιδή βαθμών”.

Για τα αγωνιστικά νέα της ομάδας…

“Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αυριανού αγώνα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή μας. Μοναδικοί απόντες είναι οι Κόπριβετς και Μπεριγκό”.

Για την κλήση του Ανδρέα Καρώ στην Εθνική ανδρών…

“Είναι τιμή μας που ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, θα φορέσει την φανέλα της Εθνικής. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η κλήση του Ανδρέα Καρώ. Να ευχηθούμε ολόψυχα “Καλή επιτυχία” στην Εθνική Κύπρου”.

Κάλεσμα προς τους Παφίτες…

“Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Πάφου να στηρίξει την ομάδα, στον σημαντικό αυριανό αγώνα. Να δώσουν όλοι βροντερό παρών στο “Αμμόχωστος". Αυτά τα παιδιά απέδειξαν ότι αξίζουν την στήριξη όλων”.