Οι 70 συμμετοχές, το ενδιαφέρον και οι εξαιρετικές προοπτικές

Σε αρκετούς θα… συστήθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Παναγιώτης Ζαχαρίου.

Ο διεθνής -πλέον- μεσοεπιθετικός της Πάφου, ο οποίος με το… καλημέρα πήρε φανέλα βασικού στο παιχνίδι της Εθνικής μας και σκόραρε, στο παιχνίδι με την Βουλγαρία.

Ωστόσο δεν πρόκειται για κάποιον «ρούκι» στο πρωτάθλημα μας, αφού αν και είναι μόλις 22 ετών, είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της Πάφου εδώ και μια πενταετία! Πιο συγκεκριμένα, απ’ την σεζόν 2013-14 όταν και ήταν ποδοσφαιριστής της ΑΕΠ (πριν γίνει η ένωση και προκύψει η Πάφος Fc).

Από τότε μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής, είχε 70 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αριθμός ιδιαίτερα μεγάλος αν αναλογιστεί κανείς το νεαρό της ηλικίας του και το συσχετίσει με την γενικότερη νοοτροπία των ομάδων μας με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Το Καλοκαίρι υπήρχαν ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει στην Πάφο, ομάδα από στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και που έβλεπε ότι θα του δώσει τον χρόνο που χρειαζόταν για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Και μέχρι στιγμής τουλάχιστον, έχει δικαιωθεί αφού έχει αγωνιστεί στα 5 από τα 8 παιχνίδια της ομάδας του, έχοντας παράλληλα πολύ καλές εμφανίσεις οι οποίες… ανάγκασαν τον Ραν Μπεν Σιμόν να τον καλέσει στην Εθνική ομάδα και να του δώσει φανέλα βασικού.

Με την ώθηση που δεδομένα θα πάρει μετά την πρώτη του κλήση, την πρώτη του συμμετοχή αλλά και το πρώτο του γκολ με την Εθνική ομάδα, αναμένεται να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την απόδοσή του με την Πάφο και οι… μνηστήρες ενόψει των μεταγραφικών περιόδων που ακολουθούν θα πολλαπλασιαστούν!

"Believe in Yourself" "UK University Degrees in Cyprus"