"Μας ενδιαφέρει το Κύπελλο/ Υπάρχουν ανέλπιστα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα"

Ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφος fc Πέτρος Μελαϊσης μίλησε στο kerkida.net ενόψει του αυριανού αγώνα της ομάδας απέναντι στον Ολυμπιακό για τον θεσμό του Κυπέλλου…

Για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας…

“Αρχίζουμε τις υποχρεώσεις μας αύριο στο θεσμό του Κυπέλλου. Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα. Έχουμε τη δύναμη να προκριθούμε, χωρίς ίχνος υποτίμησης προς τον Ολυμπιακό. Μας ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται”.

Για τα αγωνιστικά νέα της ομάδας…

“Ένα από τα θετικά είναι ότι επιστρέφει ο Νέμετς, δεν είχε κάτι σοβαρό. Από το αυριανό παιχνίδι θα απουσιάσουν οι Ζαχαρίου, Λοράν, Μπεριγκό, Κόπριβετς και Λουλίνια”.

Για το επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΚ...

“Είδαμε πως η ΑΕΚ ηττήθηκε από την ΕΝΠ την αγωνιστική που μας πέρασε. Αυτό το αποτέλεσμα δείχνει ότι η δυναμικότητα ανάμεσα στις ομάδες έχει μικρύνει πολύ. Υπάρχουν ανέλπιστα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Και εμείς με βάση την εμφάνιση μας στο παιχνίδι με την Δόξα δικαιούμασταν το θετικό αποτέλεσμα. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, για κανένα αποτέλεσμα. Εμείς πάμε για το βαθμολογικό κέρδος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ”.