"Είμαστε πιο ομάδα, υπάρχουν διαφορές στην φιλοσοφία"

Ευχαριστημένος για το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στην Ανόρθωση, παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας www.kerkida.net ο Αντρέας Καρώ. Ο αμυντικός της Πάφου επέστρεψε στο βασικό σχήμα και πραγματοποίησε μια θετική εμφάνιση. 

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Πολύ καλό αποτέλεσμα. Δείχνετε πως απέναντι στις μεγάλες είσαστε ανταγωνιστικοί και ουσιαστικοί. Πως το εξηγάς;

«Σίγουρα είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, ο βαθμός της ισοπαλίας έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι μας αφήνει πολύ ευχαριστημένους. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα μέσα στην έδρα της. Όλες τις ομάδες τις βλέπουμε το ίδιο γιατί το φετινό πρωτάθλημα με 12 ομάδες είναι πολύ καλύτερο. Πιστεύω πως στους τελευταίους αγώνες δείχνουμε μια σταθερότητα που έλειπε από τις πρώτες αγωνιστικές"

Mε σένα στο αρχικό σχήμα. Είχες να αντιμετωπίσεις ποιοτικούς επιθετικούς. Είχες καλή απόδοση θεωρώ, αρχίζεις να παίρνεις τα πάνω σου;

«Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι είχα να αντιμετωπίσω πολύ ποιοτικούς επιθετικούς και πιστεύω μετά τον τραυματισμό που ευτυχώς τον ξεπέρασα, αρχίζω να παίρνω και πάλι αγωνιστικά λεπτά. Θέλω να γίνομαι καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Ποιες είναι οι διαφορές που βλέπεις με τον νέο σου προπονητή σε σχέση με τον προηγούμενο. Τι έχει δώσει στην Πάφο.

«Υπάρχουν αρκετές διαφορές στην φιλοσοφία του νέου μας προπονητή ο οποίος πιστεύω έχει καταφέρει να δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής στην ομάδα και ελπίζουμε να συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα. Θεωρώ πως είμαστε πιο ομάδα στον αγωνιστικό χώρο»

Είσαι από τους Κύπριους που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα Πάφο. Ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο; Τι να περιμένει.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Πάφου ο οποίος είναι κοντά μας και σε κάθε παιχνίδι μας στηρίζουν. Τον χρειαζόμαστε μαζί μας για να συνεχίσουμε να του δίνουμε χαρές»