Μελαΐσης στο KERKIDA: "Δυο στην πόρτα εξόδου/Έχουμε χαρτιά στην φαρέτρα για την ένσταση"

Ο Διευθυντής του γραφείου τύπου της Παφος fc Πέτρος Μελαΐσης μίλησε στο kerkida.net ενόψει της αυριανής αναμέτρησης απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα. Αναφέρθηκε στην ένσταση που κατέθεσε η ΑΕΚ και στις αποχωρήσεις που προκύπτουν...

Για την ένσταση που κατέθεσε η ΑΕΚ…
“Είμαστε σε αναμονή της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή. Εμείς δεν φοβόμαστε τίποτα. Δεν κάναμε τίποτα παράτυπο. Με βάση τα στοιχεία που έχουμε πιστεύουμε στην θετική έκβαση της απόφασης για εμάς. Έχουμε χαρτιά στην φαρέτρα μας. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον κ.Τριανταφυλλίδη. Υπάρχει μεγάλη συσπείρωση του κόσμου και αυτό μας ευνοεί”.

Για το αυριανό παιχνίδι απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα…
“Η ομάδα προετοιμάστηκε κατάλληλα για το αυριανό παιχνίδι. Πάμε με μοναδικό στόχο τη νίκη. Θα απουσιάσουν οι Νέμετς, Ζάντερ και Ζαχαρίου. Επίσης ο Ράσιτς δεν θα είναι στην αποστολή της ομάδας με βάση την πληροφόρηση που έχουμε από το τεχνικό επιτελείο”.

Για τις προσθήκες και στις αφαιρέσεις που θα γίνουν…
“Με τα μέχρι τώρα δεδομένα οι Λοράν και Ράσιτς βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου. Οι διαπραγματεύσεις με παίκτες που μας ενδιαφέρουν συνεχίζονται. Πιθανόν πολύ σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις”.