Εκεί ΠΟΝΤΑΡΕΙ η Πάφος FC για την Έφεση

Το νομικό τμήμα που χειρίζεται τις υποθέσεις της Πάφος FC έχει κρίνει ότι υπάρχει βάσιμος λόγος για άσκηση έφεσης, μετά την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για την ένσταση της ΑΕΚ.

Ο μηδενισμός στον αγώνα με την ΑΕΚ και το -6 έχουν… βυθίσει την ομάδα, αφού πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Επικρατεί αισιοδοξία στο στρατόπεδο της παφιακής ομάδας ότι θα γίνει… ανατροπή στο Εφετείο.

Ο νομικός σύμβουλος της Πάφος FC, Στέλιος Χριστοδούλου, σε χθεσινές του δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας, εξήγησε το σκεπτικό για την απόφαση να εφεσιβάλουν την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή. «Το άρθρο 47 αναφέρει ότι οι ενστάσεις θα πρέπει να υποβάλλονται με πλήρεις λεπτομέρειες. Η ΑΕΚ δεν παρουσίασε τις λεπτομέρειες όπως ζητείται από την προκήρυξη. Δόθηκε απλά ένας λόγος - αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή - χωρίς να αναλύεται ο λόγος που θεωρήθηκε αντικανονική η συμμετοχή. Είναι η θέση μας ότι η ένσταση ήταν ελλειπής και χωρίς καν να αναφέρονται από την ΑΕΚ τα άρθρα της προκήρυξης που είχαν παραβιαστεί» μας είπε μεταξύ άλλων.

ΕΔΩ αναλυτικά