ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ:"Κρατήθηκαν 3 λεπτά καθυστερήσεις και δεχτήκαμε την ισοφάριση στο 95' "

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στο kerkida.net για την χθεσινή ισοπαλία της ομάδας απέναντι στην Αλκή, για τον επαναληπτικό Κυπέλλου απέναντι στον Άρη, για την έφεση που κατάθεσε η Πάφος και για τον Φεντερικό Ράσιτς…

Αναλυτικά οι δηλώσεις…


Για τον αγώνα απέναντι στην Αλκή...

“Όσον αφορά τη χθεσινή αναμέτρηση σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα. Καταφέραμε να προηγηθούμε αλλά και στη συνέχεια όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ να αντιδράσουμε. Η ομάδα ήταν πολύ βελτιωμένη στον αγωνιστικό χώρο από τα τελευταία ματς και οι παίκτες έβγαλαν πάθος και θέληση για τη νίκη. Όμως αν και κρατήθηκαν 3 λεπτά καθυστερήσεις δεχτήκαμε την ισοφάριση στο 95' και κάπως έτσι χάθηκαν δύο πολύτιμοι βαθμοί. Θα πρέπει όμως να ευχαριστήσουμε θερμά αυτόν τον μοναδικό κόσμο της Πάφου που βρέθηκε δίπλα στην ομάδα μας και έσπρωξε όσο πιο πολύ μπορούσε τους παίκτες μας. Τους θέλουμε δίπλα μας με το ίδιο πάθος και  στη δύσκολη συνέχεια".

Για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου απέναντι στον Άρη...

“Από σήμερα στρέφουμε την προσοχή μας στο ματς του Κυπέλλου απέναντι στον Άρη όπου κι εκεί επιβάλλεται να παρουσιάσουμε το σοβαρό μας πρόσωπο και να πάρουμε την πρόκριση απέναντι σε έναν μαχητικό αντίπαλο. Στον συγκεκριμένο αγώνα δεν υπολογίζονται οι Πολίτσι, Ζαχαρίου καθώς και ο Πάβελ που δύσκολα θα προλάβει”.

Για το αν υπάρχουν νεότερα για την έφεση που κατέθεσε η ομάδα...

“Την Πέμπτη αναμένουμε και την εξέταση της έφεσης που έχουμε καταθέσει αλλά προς το παρόν εστιάζουμε μόνο στις δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις αυτής της εβδομάδας”.

Για να μεταγραφικά και το ενδεχόμενο τελικά παραμονής του Ράσιτς...

“Στα μεταγραφικά και όσο κοντεύει το τέλος της μεταγραφικής αναμένουμε να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές οι οποίες στόχο έχουν να είναι ουσιαστικές και να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας βοηθώντας στη δύσκολη συνέχεια. Τέλος, ο Ράσιτς ο οποίος είχε εκφράσει κάποιες σκέψεις για να αποχωρήσει λόγω κάποιων καθαρά προσωπικών - οικογενειακών λόγων, φαίνεται να κάνει δεύτερες σκέψεις οπότε είναι πολύ πιθανό να επανέλθει στις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα μας”.