ΛΟΥΛΙΝΙΑ: "Η επιστροφή στη Βραζιλία είναι ένας στόχος"

Η ιστοσελίδα lance.com.br σε σχετικό της άρθρο για τους Βραζιλιάνους που επέλεξαν “εναλλακτικές αγορές” και αποφάσισαν να αγωνίζονται σε χώρες όπως η Ταϊλάνδη, η Μαλαισία και η Κύπρος, φιλοξενεί δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της Πάφος fc Λουλίνια.

Ο Βραζιλιάνος άσος αναφέρθηκε στο πέρασμα του από το πρωτάθλημα της Κορέας και στην επιλογή που έκανε να αγωνιστεί στην Κύπρο.

 “Έκανα ενάμιση χρόνο στην Κορέα και ομολογώ ότι οι πρώτοι έξι μήνες ήταν περίπλοκοι σε σχέση με την προσαρμογή μου. Είχα καλές σεζόν ειδικά το 2017, όταν έκανα τη καλύτερη χρονιά από τότε που έφυγα από τη Βραζιλία. Στη συνέχεια πέρασα από τα Αραβικά Εμιράτα, όπου είχα ένα σύντομο αλλά καλό οικονομικά πέρασμα. Είναι μια απίστευτη χώρα για να ζήσεις και η εμπειρία ήταν υπέροχη”.

“Σήμερα είμαι στην Κύπρο, σε διαφορετικό πρωτάθλημα, πιο ισχυρό. Τραυματίστηκα πρόσφατα και είχα αποχή για δύο μήνες, αλλά επανήλθα και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα αυτή τη σεζόν. Όπως και τα Εμιράτα είναι και εδώ πολύ τουριστικά, ειδικά το καλοκαίρι. Η επιστροφή στη Βραζιλία είναι ένας στόχος που έχω, δεν ξέρω αν θα συμβεί τώρα ή αργότερα”.