ΠΑΦΟΣ: "Προχωράμε με στόχο να μπούμε στις καλύτερες ομάδες της Κύπρου"

H Πάφος με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της για το 2018-19 κάνει μια ανασκόπηση της σεζόν που μας πέρασε.

Αγαπητοί φίλοι, 

Άλλη μία ποδοσφαιρική περίοδος στην Α’ Κατηγορία έφτασε στο τέλος της. Παρά τις δύσκολες καταστάσεις καταφέραμε να ανταγωνιστούμε σε υψηλό επίπεδο και σίγουρα έχουμε κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός! Οι 4 βαθμοί που κερδίσαμε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, 4 απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας, οι 6 βαθμοί απέναντι στην Ομόνοια και βαθμοί που κερδήθηκαν απέναντι στον Απόλλωνα και την Ανόρθωση, δίνουν την αίσθηση πως κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση και αυτό μας κάνει αισιόδοξους για το μέλλον. Αργά και σταθερά προχωράμε με στόχο να μπούμε στις καλύτερες ομάδες του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Αυτήν τη στιγμή, αισθανόμαστε πως η ομάδα μας δεν βρίσκεται ακριβώς εκεί που θα έπρεπε και πρέπει όλοι να ενωθούμε και να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς, έτσι ώστε να κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά.

Ανάμεσα σε αυτά πρέπει να συμπεριλάβουμε την σωστή οικονομική διαχείριση, το μάρκετινγκ, τις σωστές επιλογές καθώς επίσης την πειθαρχία και τη σωστή συμπεριφορά τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις κερκίδες. Είμαστε πεπεισμένοι πως όλοι μαζί θα κάνουμε την προσπάθεια να πάμε ακόμα πιο ψηλά.

Ήταν μία μακρά και δύσκολη περίοδος και θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας σε όλους μας τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, προσωπικό και οπαδούς και όλους όσους δεν έμειναν αδιάφοροι για την ομάδα μας, όλους τους χορηγούς μας και συνεργάτες κατά την όλη περίοδο.

Κοιτάζοντας την περασμένη περίοδο δε μπορούμε να μην παρατηρήσουμε την πρόοδο του Σωματείου μας στους νεαρούς μας ποδοσφαιριστές: 5 ποδοσφαιριστές μας κλήθηκαν στην Εθνική Ελπίδων, ο Ανδρέας Καρό αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελπίδων και ο Γιάννης Αγγελόπουλος κλήθηκε στην Εθνική ομάδα Ελπίδων της Ελλάδας. Ο Παναγιώτης Ζαχαρίου έκανε επίσης τα πρώτα του βήματα με την Εθνική ομάδα και σκόραρε!

Για πρώτη φορά η ΠΑΦΟΣ FC αναδεικνύει τον πρώτο σκόρερ του Πρωταθλήματος, τον Adam Nemec τον οποίο και συγχαίρουμε!

Με τη νέα χρονιά θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στις υποδομές και τους αγωνιστικούς χώρους με την ανακαίνιση του προπονητικού Κέντρου της Ακαδημίας μας. Τα αποτελέσματα δεν θα είναι άμεσα, δεν είμαστε μάγοι, αλλά θα εργαζόμαστε καθημερινά για να βελτιώσουμε την ομάδα μας! Η ζωή κυλάει… θα χωρίζουν οι δρόμοι μας με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό, αλλά κάθε κίνηση γίνεται με γνώμονα την πρόοδο και πάντα θα στηρίζουμε και θα αναζητάμε αυτούς που είναι πρόθυμοι με σκληρή δουλειά να κάνουν την ομάδα μας πιο επιτυχημένη.

Στηρίξτε την ομάδα σας, δείξτε πόσο νοιάζεστε και αυτό θα την κάνει πιο δυνατή! Σε κόντρα όσων δε μας συμπαθούν, μας βάζουν εμπόδια και μας αδικούν, εμείς θα προχωρήσουμε και σταδιακά θα πετύχουμε τους στόχους μας. Αλλά πρέπει να θυμόμαστε πως μόνο η μεγάλη προσπάθεια και η σκληρή δουλειά θα μα οδηγήσουν ψηλά.

Ετοιμαστείτε για τη νέα αγωνιστική περίοδο, προμηθευτείτε Εισιτήρια Διαρκείας, στηρίξτε το Σωματείο μας, γίνετε συνεργάτες μας και όλοι μαζί «Είμαστε ΠΑΦΟΣ»!!!