Στην προπόνηση της FK Pohronie ο Νέμετς (Δηλώσεις & φώτος)

Ο Άνταμ Νέμετς βρίσκεται στην πατρίδα του Σλοβακία για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο άσος της Πάφος fc αν και ξεκουράζεται, δεν σταματάει να δουλεύει συνεχώς ώστε να είναι πανέτοιμος για την νέα σεζόν.

Ο Νέμετς συνδύασε την παραμονή του στην Σλοβακία με προπονήσεις στην FK Pohronie.

Στην ομάδα αυτή προπονητής είναι ο μπαμπάς του Άνταμ, Μίλαν Νέμετς. Η FK Pohronie ξεκίνησε πριν λίγες μέρες την προετοιμασία της και ο Άνταμ ήταν εκεί!

"Πρώτο μένω εδώ κοντά, δεύτερο την Pohronie προπονεί ο πατέρας μου και το τρίτο είναι πως και εγώ ο ίδιος ξεκίνησα εδώ με ποδόσφαιρο σαν νέος. Όλα αυτά μαζί, γνωρίζω επίσης τους παίκτες και την ομάδα" εξήγησε ο Νέμετς για τους λόγους που τον οδήγησαν στην προπόνηση.

"Προσπαθώ να προετοιμάσω για τον εαυτό μου και ταυτόχρονα θέλω να είμαι ένα παράδειγμα για τους νεότερους παίκτες. Έχω 34 χρόνια πίσω μου και προσπαθώ να τους εξηγήσω κάτι και να τους δείξω ότι μπορούν, αφού εγώ μπορώ." 

"Ποτέ δεν λέω ποτέ, αλλά η προτεραιότητά μου είναι να είμαι στο εξωτερικό όσο το δυνατόν περισσότερο. Υπάρχει ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι διαφορετικό από το δικό μας και όλα λειτουργούν σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο, το έχω συνηθίσει εδώ και χρόνια, αλλά δεν αποκλείω τίποτα, ίσως στο μέλλον ",απάντησε σε ερώτηση αν θα μπορούσε να φανταστεί να παίζει μία μέρα για το Pohronie ή άλλο σλοβακικό σωματείο.