Σεμινάρια προπονητών

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΕ ΛΑΡΝΑΚΑ, ΛΕΜΕΣΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΕΝΤΟΣ ΜΑΪΟΥ 
Σειρά σεμιναρίων του Συνδέσμου Κυπρίων  Προπονητών Ποδοσφαίρου
Με σειρά σεμιναρίων ο Σύνδεσμος Προπονητών εγκαινιάζει τη νέα του στρατηγική που στοχεύει στην επιμόρφωση των μελών του, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του σύγχρονου ποδοσφαίρου. 
Τα σεμινάρια θα περιστραφούν γύρω από δύο άξονες: την κλίμακα της ποδοσφαιρικήςεκπαίδευσης και τον τρόπο παρουσίασης του πλάνου και της φιλοσοφίας του προπονητή στην ομάδα.
Η αρχή θα γίνει από το Πανεπιστήμιο UClanCyprus την Πέμπτη, 7 Μαΐου ενώ η συνέχεια δίνεται στις 14/5 στο EuropeanUniversity στη Λεμεσό και στις 18/5 στο συνεδριακό του ΓΣΠ. Όλα τα σεμινάρια ξεκινούν στις 19:30.
«Ο Κύπριος προπονητής έχει κάνει ραγδαία βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, όπως μαρτυρούν τα αποτελέσματα τόσο των ομάδων όσο και της Εθνικής. Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτή την πορεία, επενδύοντας στην επιμόρφωση των μελών μας» λέει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών κ. Άντρος Κουλουμπρής και προσθέτει: «διοργανώνουμε τα σεμινάρια σε όλες τις πόλεις, με στόχο να διευκολύνουμε τα μέλη μας. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη». 
Με την ευκαιρία, ο Σύνδεσμος καλεί όλα του τα μέλη να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες που αφορούν της συνδρομή μέλους ενώ ενημερώνει πως πλέον η έδρα του Συνδέσμου είναι στην Περικλέους 18Γ, 2020, Στρόβολος. 
Τηλέφωνο επικοινωνίας 22255561.