Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής έβαλαν φωτιά στον όμιλο της Εθνικής μας και στα επόμενα παιχνίδια θα γίνει μεγάλη μάχη για τις προνομιούχες θέσεις. Η Ουαλία έχει προβάδισμα για την πρωτιά αλλά... ανησυχεί για το επόμενο της ματς.
Και αυτό δεν είναι άλλο από εκείνο στην Κύπρο τον Σεπτέμβριο. Με νίκη οι Ουαλοί θα "αγγίξουν" την πρόκριση στα τελικά του Euro όμως η νίκη θεωρείται κάθε άλλο παρά βέβαιη.
Σημερινό εκτενές ρεπορτάζ στην Ουαλία αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Εθνική ομάδα της χώρας όταν παίζει στην Κύπρο. Σημειώνεται η φιλική ήττα με 1-0 το 2005 αλλά και η ήττα 3-1 το 2007 όταν στο ΓΣΠ υπήρχαν 8500 χιλιάδες κόσμου.
Όσον αφορά τους λόγους που οι αναμετρήσεις στην Κύπρο είναι δύσκολες, ο αρθρογράφος σημειώνει πως είναι μακρύ ταξίδι, πως υπάρχει διαφορά δυο ωρών ανάμεσα στις δυο χώρες, την θερμοκρασία που αναμένεται να είναι γύρω στους 25-30 βαθμούς αλλά και την παρουσία του κόσμου για την οποία αναφέρει μεταξύ άλλων: "Όταν η Ουαλία πήγε το 2005 στην Λεμεσό, οι 1000 οπαδοί έκαναν τον θόρυβο που θα έκαναν 10000 όταν η ομάδα τους προηγήθηκε. Με την τρίτη θέση να είναι σίγουρα πιθανή για την Κύπρο, η Ουαλία και κυρίως ο Μπέιλ μπορούν να περιμένουν μια εχθρική υποδοχή".
Τέλος γίνεται αναφορά σε παίκτες-κλειδιά για την Κύπρο, με τον συνάδελφο να σημειώνει τα ονόματα των Χριστοφή - Λαμπάν αλλά και την παρουσία του Κάστανου στην Γιουβέντους.