"Σίγουρα η Κύπρος δεν είναι η χειρότερη ομάδα του ομίλου"

O Γιαν Βερτόνγκεν μίλησε ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με την Κύπρο και είπε πως χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση.

Ο κεντρικός αμυντικός του Βελγίου και της Τότεναμ σχολίασε...

"Σίγουρα θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα έχουμε κίντηρο.

Είμαστε προετοιμασμένοι για τη ζέστη και σχεδόν πάντα έχουμε ένα παιχνίδι στα Νότια. Επίσης το ματς ξεκινά στις 21:45 και μέχρι εκείνη την ώρα θα πέσει η θερμοκρασία.

Το γήπεδο είναι μικρό. Δεν θα υπάρχουν πολλοί χώροι όμως έτσι παίζουν απέναντί μας οι περισσότερες ομάδες. Είναι στο χέρι μας να βρούμε τις λύσεις.

Τα πάντα ξεκινάνε από την συγκέντρωση. Δεν πρέπει να υποτιμούμε το Κυπριακό πρωτάθλημα. Οι ομάδες από την Κύπρο συνήθως πάνε καλά στην Ευρώπη. Σίγουρα η Κύπρος δεν είναι η χειρότερη ομάδα του ομίλου μας. Δυσκόλεψε την Ουαλία και κέρδισε εκτός τη Βοσνία. Πρέπει να παίξουμε καλά.

Αν κερδίσουμε, κάνουμε ένα τεράστιο βήμα προς τα τελικά του Euro και αυτό είναι ένα καλό κίνητρο, θα είμαστε συγκεντρωμένοι".