Αιμοδοσία από τους Διαιτητές (Φώτος)

O Σ.Δ.Κ αναφέρεται με ανακοίνωση του στην δεύτερη επαρχιακή του αιμοδοσία που έγινε σε συνεργασία με του Διαιτητές Αμμοχώστου και Λάρνακας στην αίθουσα του Κοινοτικού Συμβουλίου Ξυλοφάγου.

Αναλυτικά:

“O Σ.Δ.Κ σε συνεργασία με τους Διαιτητές Αμμοχώστου και Λάρνακας πραγματοποίησε την δεύτερη επαρχιακή του αιμοδοσία που έγινε σε αίθουσα του Κοινοτικού Συμβουλίου Ξυλοφάγου. Με προσέλευση φίλων και εκτιμητών του Σ.Δ.Κ καθώς παλιών και νέων διαιτητών η αιμοδοσία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Τάσο Προκοπίου μέλος του Δ.Σ. του Κ.Ο.Α που έθεσε την εκδήλωση μας κάτω από την αιγίδα του, το κοινοτικό συμβούλιο Ξυλοφάγου και τον κοινοτάρχη Γεώργιο Τάσου για την παραχώρηση της αίθουσας, τον πρόεδρο του Σ.Δ.Κ κύριο Μιχάλη Αργυρού για την στήριξη που παρείχε στους διοργανωτές, στο προσωπικό της αιμοδοσίας ιατρό και αιμολήπτες για την άψογη συνεργασία .

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους του εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν στην δράση και μας γέμισαν για μία ακόμα φορά ενέργεια, δύναμη και αισιοδοξία για τον μέλλον και ήταν και για τους μια ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ένα μίνι έλεγχο για την υγεία τους”.