Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Νέων ενόψει της συμμετοχής της στον Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 τον ερχόμενο Μάρτιο στη Γερμανία.
Σε σημερινό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Τσεχία στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας ηττήθηκε με 4-1.
Στο 12΄λεπτό η Εθνική μας άνοιξε το σκορ με τον Θεοδόση Σιαθά, έχασε ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο γκολ και στο 16’ η Τσεχία ισοφάρισε σε 1-1 με τον Rusek.
Οι διεθνείς μας συνέχισαν την πολύ καλή παρουσία τους και δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Στυλιανό Καλλένο για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ.
Σε εξέλιξη το δεύτερο ημίχρονο.
Μετά από πάσα του Φιάκα ο Μιχάλης Χαραλάμπους από εξαιρετική θέση έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας.
Στο 63' οι Τσέχοι πήραν προβάδισμα (2-1) και δέκα λεπτά αργότερα έφτασαν στο 3-1. Στο 83' με πέναλτι η Τσεχία έφτασε στο 4-1.
Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους Δημητρίου (46' Κεραυνός), Άδωνη (70' Χρ. Καλλή), Φιάκα (60' Στ. Παντελή), Λ. Κυριάκου, Μ. Ανδρέου (46' Α. Νεοφύτου), Καλλένο (60' Καϊσερλίδης), Σιαθά (60' Ιερείδης), Κρστιτς (46' Μ. Χαραλάμπους), Συλβέστρο (46' Πυτταράς), Αναστασίου (46' Κκονέ), Χατζηπασχάλη.