Λοϊζίδης για Χριστάκη, Πάμπο και... αντικαταστάτη

Ο αντιπρόεδρος της ΚΟΠ και υπεύθυνος της επιτροπής Εθνικών Ομάδων Χάρης Λοϊζίδης μίλησε στο ραδιόφωνο του Άστρα για την επόμενη μέρα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μετά το… διαζύγιο με τον Χριστάκη Χριστοφόρου. 

«Εγώ προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά του κ. Χριστοφόρου. Με προσωπικό ρίσκο χρησιμοποίησε νεαρούς παίκτες. Έπρεπε να κερδίσουμε την Εσθονία. Για την εμφάνιση απέναντι στο Γιβραλτάρ δεν ευθύνεται μόνο ο προπονητής. Φταίμε όλοι. Στο τέλος της ημέρας μένει το αποτέλεσμα. Σε προηγούμενα παιχνίδια αξίζαμε κάτι καλύτερο».

Για το αν υπήρξε υπόσκαψη στο έργο του Χριστοφόρου και τα περί πρότασης στον Πάμπο πριν συμωνήσει με την Ομόνοια: «Διαψεύδω ότι κατατέθηκε πρόταση στον Πάμπο Χριστοδούλου. Αυτό το πράγμα ήταν υπόσκαψη, να βγαίνει προς τα έξω παραμονή ενός αγώνα. Υπάρχουν και στοιχεία γι΄αυτό ότι δεν κάναμε πρόταση στον κ. Χριστοδούλου».

Για τη διάδοχη κατάσταση: «Είναι πολύ νωρίς, έχουμε χρόνο. Μελετούμε διάφορες λύσεις. Δεχόμαστε προτάσεις, έχουμε κι΄ εμείς κάποιες επιλογές. Θα υποβάλουμε μόλις είμαστε έτοιμοι ένα μικρό κατάλογο με 2-3 προπονητές. Δεν έχουμε περιορισμούς στην Εθνικότητα του νέου προπονητή».